Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Δωρεάν μόνο για εσάς:ένα υγρό φακών επαφής, οφθαλμικές σταγόνες ή Eye Pads ;

Αγαπητοί πελάτες.

Στην θάλασσα, σε μια βόλτα με το ποδήλατο, στο σπίτι ή στην δουλειά. Τα δώρα μας είναι σε πρακτική συσκευασία για να τα μεταφέρετε παντού. Ποιό από όλα θα πάρετε μαζί σας στην αγορά σας αυτήν την φορά; Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Διάλεξε το δώρο σου:
  • Max OptiFresh 60ml – το ποιό γνωστό υγρό φακών επαφής σε μικρή έκδοση για να το έχετε πάνω σας. Μπορείτε να το βάλετε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ή να το πάρετε στο αεροπλάνο.
  • Max OptiFresh 30 ml – οφθαλμικές σταγόνες που λειτουργούν σαν τεχνητά δάκρυα. Χρήσιμες στην εξοχή, δίπλα στην θάλασσα ή σε δωμάτια με κλιματισμό.
  • Eyeye cucumber pads – ένας γρήγορος τρόπος να περιποιηθείτε τα μάτια σας. Απλά τα τοποθετείτε και περιμένετε για λίγα δευτερόλεπτα.

Έτοιμος;Επέλεξε και πρόσθεσε το δώρο σου στο καλάθι.

Vyberte si dárek
Žena Roztok Kapky Ubrousky

Η προσφορά είναι μέχρι τις 2 Αυγούστου και οι ακόλουθες προϋποθέσεις ισχύουν: Μόνο ένα δώρο ανά πελάτη, ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, το υγρό φακών επαφής, οι οφθαλμικές σταγόνες ή το Eye Pads θα προστεθούν μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.