Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Δύο γνωστά δωράκια, και ένα νέο. Ποιο από όλα θα διαλέξετε μέχρι τις 15 Μαρτίου;

Αγαπητοί Lentiamers,

Πιστεύετε πως οι θήκες φακών επαφής είναι βαρετές. Σίγουρα όχι αυτή από Bonasse Enterprises που την έχουμε σε νέα προσφορά – η κάθε θήκη είναι πραγματικά μοναδική ή μήπως θα προτιμούσαμε κάποιο εναλλακτικό δωράκι; Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε maxi eye οφθαλμικές σταγόνες και ένα μίνι υγρό φακών επαφής. Σημαντικό – η προσφορά ισχύει μόνο μέχρι τις 15 Μαρτίου!

Δωράκια για να διαλέξετε
  • Max OptiFresh bioplus 60 ml – διάλυμα πολλαπλών χρήσεων που αναζωογονεί το βλεννογόνο των ματιών.
  • Max OptiFresh 30 ml – το μεγαλύτερο πακέτο οφθαλμικών σταγόνων στην αγορά. Ιδανικές για ανθρώπους με αλλεργίες, ενυδατώνουν τα μάτια και δεν τα ερεθίζουν.
  • Designer barrel θήκη φακών επαφής – στιλάτα σχήματα, διαφανές θήκες με τα πιο όμορφα σχέδια.

Προσθέστε το δωράκι σας στο καλάθι.

Η προσφορά ισχύει έως τα μεσάνυχτα στις 15 Μαρτίου και ισχύουν τα εξής: Μόνο ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, το υγρό φακών επαφής, η θήκη, ή οι οφθαλμικές σταγόνες προστίθενται μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.