Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σχετικά με την τρέχουσα περίοδο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι παραγγελίες γίνονται κανονικά χωρίς περιορισμούς στην παράδοση.

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Υγρό καθαρισμού, οφθαλμικές σταγόνες ή τζελ δωρεάν. Μόνο μέχρι τις 20 Αυγούστου!

Αγαπητοί Lentiamers,

Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Και ούτε η προσφορά μας σε δωράκια ταξιδιού– ποιο θα προσθέσετε στις αγορές σας αυτή τη φορά; Η προσφορά λήγει στις 20 Αυγούστου.

Σας παρουσιάζουμε τα δώρα
Zero-Seven Refreshing 80 ml– καθαρίστε τους φακούς σας σε 4 ώρες. Ακόμη και αν η καλοκαιρινή σας βραδινή έξοδο διαρκέσει μετά τα μεσάνυχτα, οι φακοί σας θα είναι έτοιμοι για χρήση το πρωί.
Max Optifresh 10 ml – ανακούφιση εν κινήσει για κουρασμένα μάτια από την έλλειψη ύπνου, κλιματισμού ή καιρικών συνθηκών. Άμεσα και μακροχρόνια.
Lilien 50 ml – αντιβακτηριδιακό τζελ για δύσκολες συνθήκες – δεν απαιτείται νερό, ξέβγαλμα ή στέγνωμα. Καταστρέφει το 99,9% των βακτηρίων σε 60 δευτερόλεπτα.Προσθέστε το επιλεγμένο δώρο στις αγορές σας δωρεάν

Σημαντικό: Η ειδική προσφορά λήγει στις 20 Αυγούστου και έχουμε ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν γίνουν περισσότερες παραγγελίες, το υγρό καθαρισμού, οι οφθαλμικές σταγόνες ή το τζελ θα προστεθούν μόνο στην πρώτη σας αγορά

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία