Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Ειδική προσφορά: διαλέξτε ένα από τα δωράκια μας. Μέχρι τις 21 Νοεμβρίου!

Αγαπητοί Lentiamers.

Φθινόπωρο! Είναι σκοτεινά όταν περπατάτε για την δουλεία σας νωρίς τα χαράματα, ή μήπως όταν επιστρέφετε;…ίσως ομίχλη και βροχή. Περπατάτε πάντα με ασφάλεια – με ένα αντανακλαστικό περικάρπιο! Εκτός και αν προτιμάτε ένα υγρό φακών ή να ταξιδεύετε με άνεση; 

Η επιλογή είναι δική σας:
  • Biotrue Multi-Purpose 60 ml – εύχρηστο υγρό για τους φακούς σας. Αντιβακτηριακό και κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια.
  • Φουσκωτό Μαξιλάρι Ταξιδιού – δεν παίρνει χώρο όταν ξεφουσκώσει, σας παρέχει άνεση στο αεροπλάνο, λεωφορείο ή στο τρένο με ένα απλό φούσκωμα.
  • Αντανακλαστικό περικάρπιο – μήπως νυχτώνει νωρίς; Με αυτό το ειδικό περικάρπιο ενός μεγέθους -one size, θα σας δουν από 200 μέτρα μακριά. Ιδανικό και για το μπράτσο, το ποδήλατο, την καρέκλα, την τσάντα ή το σακίδιο σας.
Προσθέστε το επιλεγμένο δώρο στην αγορά σας

Διάλεξε το δώρο σου

Ισχύει μόνο για 6 ημέρες

Η ειδική προσφορά ισχύει έως τις 21 Νοεμβρίου και έχουμε ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν γίνουν πολλές παραγγελίες, το υγρό καθαρισμού, το μαξιλάρι ή το περικάρπιο θα προστεθούν στην πρώτη σας αγορά μόνο.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.