Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Μόνο για σήμερα μέχρι τα μεσάνυχτα: δωρεάν οφθαλμικές σταγόνες!

Αγαπητοί Lentiamers,

Γιατί πρέπει να παραγγείλετε φακούς επαφής και υγρό καθαρισμού σήμερα; Ο λόγος είναι απλός – τοποθετήστε μια παραγγελία οποιασδήποτε αξίας και θα προσθέσουμε σε αυτήν τις οφθαλμικές σταγόνες Max OptiFresh 10 ml αξίας 5,79 € εντελώς δωρεάν. 

Τρεις καλοί λόγοι για να έχετε τις οφθαλμικές σταγόνες Max OptiFresh στο σπίτι
  • Οφθαλμικές σταγόνες για όλη την οικογένεια – είτε αν είστε ενήλικας ή παιδί, φοράτε φακούς επαφής ή όχι, θα σας βοηθήσουν με το σύνδρομο της ξηροφθαλμίας.
  • Γρήγορα αποτελέσματα – μόνο μία σταγόνα σημαίνει ώρες ανακούφισης για τα ταλαιπωρημένα μάτια. Οι τέλειες οφθαλμικές σταγόνες για κλιματιζόμενους χώρους ή όταν εργάζεστε σε υπολογιστή.
  • 5,79 € – αυτό είναι το πόσο που κερδίζετε σήμερα. Και αυτό είναι το ποσό που θα πληρώνατε στο μέλλον.
Προσθέστε τις σταγόνες Max OptiFresh 10 ml στην αγορά σας δωρεάν – μόνο σήμερα!

Μόνο για σήμερα: ΔΩΡΕΆΝ Οι οφθαλμικές σταγόνες Max OptiFresh

Προσθήκη δώρου

Η προσφορά ισχύει για μία μόνο ημέρα – 14 Σεπτεμβρίου 2017. Για να προσθέσετε τις σταγόνες στην αγορά σας, παρακαλούμε κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη δώρου”.

Η προσφορά ισχύει για μία μόνο ημέρα – 14 Σεπτεμβρίου 2017. Για να προσθέσετε τις σταγόνες στην αγορά σας, παρακαλούμε κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη δώρου”.

Τα δικά σας σχόλια

Γράψε το πρώτο σχόλιο

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.