Σχετικά με την τρέχουσα περίοδο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι παραγγελίες γίνονται κανονικά χωρίς περιορισμούς στην παράδοση.

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Το καλύτερο σε πωλήσεις υγρό καθαρισμού, οφθαλμικές σταγόνες ή εφαρμοστής. Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί Lentiamers,

Το καλύτερο σε πωλήσεις υγρό που διαθέτουμε στο e-shop μας, εύχρηστες οφθαλμικές σταγόνες και ένας εφαρμοστής για πιο υγιεινή φροντίδα των φακών επαφής. Τα δώρα από την νέα προσφορά μας έχουν ένα κοινό σκοπό – κάνουν την φροντίδα των ευαίσθητων ματιών λίγο πιο ευχάριστη.

Ποιο θα προσθέσετε στην αγορά σας δωρεάν;

Solunate Multi-Purpose 50 ml ένα τέλεια ισορροπημένο υγρό καθαρισμού νέας γενιάς. Ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις υγρά καθαρισμού σε μικρή συσκευασία.
Max OptiFresh 10 ml αυτές οι οφθαλμικές σταγόνες παρέχουν γρήγορη ανακούφιση από το σύνδρομο της ξηροφθαλμίας. Όποια και αν είναι τα αίτια αυτής.
Εφαρμοστής φακών επαφής θα σας φανεί χρήσιμος οπουδήποτε δεν μπορείτε να πλύνετε τα χέρια σας πριν να εφαρμόσετε τους φακούς επαφής στα μάτια.

Θέλω ένα δώρο με τα ψώνια μου

Η προσφορά ισχύει έως τις 10 Σεπτεμβρίου και έχουμε ένα δώρο ανά πελάτη: ακόμη και αν γίνουν περισσότερες παραγγελίες, το υγρό καθαρισμού, οι οφθαλμικές σταγόνες για τα μάτια ή ο εφαρμοστής φακών επαφής θα προστεθούν μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία