Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σχετικά με την τρέχουσα περίοδο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι παραγγελίες γίνονται κανονικά χωρίς περιορισμούς στην παράδοση.

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Τα Χριστούγεννα ξεκινούν νωρίτερα στο e-shop μας. Έχουμε δώρα για εσάς


Ποιος νοιάζεται αν έχει μείνει ακόμα ένας μήνας μέχρι τα Χριστούγεννα; Έχουμε ήδη έτοιμα δώρα για εσάς το Νοέμβριο. Για διάρκεια δύο εβδομάδων: αν αγοράσετε οποιαδήποτε συσκευασία δεκαπενθήμερων ή μηνιαίων φακών επαφής για άνω των 20 € μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, θα σας προσθέσουμε το διάλυμα Options Multi 100 ml ως δώρο.

Τι κάνει το Options Multi 100 ml ιδιαίτερο;

Νέο, εύχρηστο, δημοφιλές – σίγουρα δεν θα σας φανεί άχρηστο ώστε να το ξεχάσετε στο ντουλάπι σας. Το 93% από εσάς προτιμάτε αυτό το υγρό καθαρισμού.
Καθαρίζει τους φακούς επαφής σε 4 ώρες – όπως μας γράφετε στα σχόλιά σας, μπορεί να το κάνει ακόμα πιο γρήγορα, αλλά 4 ώρες είναι ο ελάχιστος συνιστώμενος χρόνος.

Θέλω το Options Multi 100 ml δωρεάν >>

Σημαντικό: Η προσφορά λήγει στις 25 Νοεμβρίου και μπορείτε να λάβετε δωρεάν το διάλυμα Options Multi 100 ml εάν παραγγείλετε δεκαπενθήμερους ή μηνιαίους φακούς για πάνω από 20 € και κάνοντας κλικ στην επιλογή ή στο banner “Θέλω το Options Multi 100 ml δωρεάν”. Η προσφορά αυτή δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.
 

Τα δικά σας σχόλια Κάνε μια ερώτηση

 • Κώστας Κ.

  Έκανα παραγγελία 25 Νοεμβρίου.. Το παίρνω το δωράκι;

  Απάντηση
  • Lefteris Drosos Lentiamo.gr

   Αγαπητέ μας πελάτη,

   Για να μπορούσατε να προσθέσετε το δωράκι μέσα στην παραγγελία σας θα έπρεπε απλά να κάνετε κλικ πάνω στο banner της προσφοράς, αφού πρώτα είχατε προσθέσει στο καλάθι σας τα προϊόντα της αρεσκείας σας.

   Πλέον η παραγγελία σας έχει αποσταλεί και δεν μπορεί να γίνει κάποια τροποποίηση.

   Απάντηση

*Υποχρεωτικά πεδία