Σαββατοκύριακο με μεγάλες προσφορές - εξοικονομήστε έως και 25% σε επιλεγμένα προϊόντα!

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

3 δώρα για τον Φεβρουάριο

Το Lentiamo έχει ετοιμάσει δώρα Φεβρουαρίου για εσάς. Κάντε μια παραγγελία και λάβετε ένα από αυτά τα τρία χρήσιμα δώρα φακών επαφής από εμάς.

Περιποιηθείτε τους φακούς σας με ένα εξαιρετικό υγρό καθαρισμού, απαλύνετε τα μάτια σας με οφθαλμικές σταγόνες υψηλής ποιότητας και κρατήστε στο ντουλαπάκι του μπάνιου σας ένα εφαρμοστή για ευκολότερη εισαγωγή και αφαίρεση των φακών.

Επιλέξτε το δώρο σας:

  • Τώρα προσφέρουμε το εξαιρετικό ReNu 60 ml υγρό καθαρισμού σαν δώρο. Δοκιμάστε το αμέσως – και αφήστε τους φακούς σας να απολαύσουν τα οφέλη.
  • Οι οφθαλμικές σταγόνες Max OptiFresh 10 ml προστατεύουν και απαλύνουν τα μάτια σας, αφού εκτίθενται σε οποιοδήποτε επιβλαβές περιβάλλον. Δοκιμάστε τες τώρα και ανακουφίστε τα μάτια σας από την ξηρότητα και τους ερεθισμούς.
  • Ο εφαρμοστής φακών επαφής προσφέρει έναν ασφαλή και υγιεινό τρόπο εισαγωγής μαλακών και σκληρών φακών επαφής, εξασφαλίζοντας εύκολη εφαρμογή ανά πάσα στιγμή.


Η προσφορά ισχύει έως τις 18.02.2020. Σε περίπτωση που κάνετε πολλές παραγγελίες θα σας στείλουμε δώρο μόνο με την πρώτη σας παραγγελία.

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία