Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Σήμερα μόνο: Δοκιμάστε το Lilien αντιβακτηριδιακό τζελ δωρεάν!

Αγαπητοί Lentiamers.

Από 10.000 μέχρι 10.000.000! Τόσα πολλά βακτήρια συνήθως βρίσκονται στα χέρια σας. Στο σπίτι, στην δημόσια συγκοινωνία, οπουδήποτε βρίσκεστε με πολύ κόσμο. Προστατευτείτε με το Lilien αντιβακτηριδιακό τζελ καιδοκιμάστε το σήμερα δωρεάν χάρη στην ειδική προσφορά μας.

Τρία βασικά πλεονεκτήματα του Lilien αντιβακτηριδιακού τζελ
  • Καθαρίζει τα χέρια σας χωρίς την χρήση νερού – το τζελ αυτό σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων σε 60 δευτερόλεπτα. Βοηθάει επίσης για αναπνευστικές νόσους, ηπατίτιδα ή γρίπες.
  • Προστατεύει και φροντίζει την επιδερμίδα – το τζελ αυτό δεν ερεθίζει το δέρμα, ενυδατώνει τα χέρια μακροπρόθεσμα και αφήνει μια μεταξένια απαλή υφή.
  • Είναι φιλικό προς το περιβάλλον – το τζελ αυτό βασίζεται σε νερό. Προστατεύει την υγεία σας καθώς και το περιβάλλον.
Προσθέστε το τζελ στην αγορά σας δωρεάν

Μόνο για σήμερα: ΔΩΡΕΆΝ Lilien 50 ml

Προσθήκη δώρου

Αυτή η ειδική προσφορά ισχύει για μία μόνο ημέρα – 26 Οκτωβρίου 2017. Για να προσθέσετε τις σταγόνες στην αγορά σας, παρακαλούμε κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη δώρου”.

Αυτή η ειδική προσφορά ισχύει για μία μόνο ημέρα – 26 Οκτωβρίου 2017. Για να προσθέσετε τις σταγόνες στην αγορά σας, παρακαλούμε κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη δώρου”.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.