211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Δώρα για το δεύτερο μισό του καλοκαιριού. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 7 Αυγούστου

Αγαπητοί Lentiamers,

Θα θέλατε ένα υγρό καθαρισμού για τις διακοπές σας ή όταν είστε δίπλα στην θάλασσα; Ή μήπως οφθαλμικές σταγόνες όταν βρίσκεστε στην εργασία σας ή όταν αθλείστε; Μέχρι τις 7 Αυγούστου μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην πιο συμφέρουσα τιμή: Δωρεάν! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια παραγγελία με οποιοδήποτε προϊόν και να κάνετε κλικ στο δωράκι που θέλετε … και αυτό είναι όλο. 

Αυτά είναι τα δώρα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ένα:
  • Biotrue Multi-Purpose 60 m υγρό καθαρισμού – τα συστατικά του είναι παρόμοια με του φυσικού βιο-συστήματος του ματιού. 100% απόδοση σε κάθε περιβάλλον.
  • Max OptiFresh 30 ml υγρό καθαρισμού – ένα υγρό πολλαπλών χρήσεων. Έχει 97% στους δείκτες ικανοποίησης πελατών, και αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία των μίνι υγρών καθαρισμού.
  • Max OptiFresh 10 ml οφθαλμικές σταγόνες – παρέχει ανακούφιση στα ταλαιπωρημένα μάτια ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες, π.χ. σε σκονισμένο ή βρώμικο περιβάλλον.
Προσθέστε το δώρο σας στην αγορά σας

Αυτή η ειδική προσφορά διαρκεί μέχρι τις 7 Αυγούστου και υπάρχει ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμα και αν γίνουν πολλαπλές παραγγελίες, τα υγρά καθαρισμού ή οι οφθαλμικές σταγόνες θα προστεθούν μόνο στην πρώτη παραγγελία δωρεάν.

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία