211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Blue light γυαλιά Meller για την ομάδα σας

Meller Blue light γυαλιά

Μήπως αναζητάτε ένα πραγματικά υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο για την ομάδα σας;; Τότε επιλέξτε ένα αξεσουάρ που θα actually βελτιώσει την μέρα των εργαζομένων σας: Γυαλιά υπολογιστή που φιλτράρουν το μπλε φως που εκπέμπεται από τις ψηφιακές οθόνες.

Μπορεί να σκέφτεστε τώρα: ''γιατί το προσωπικό μου να χρειάζεται προστασία από το μπλε φως;'' Αφήστε τους ειδικούς στο Lentiamo να σας εξηγήσουν.

Περνώντας κατά μέσο όρο 8 ώρες την ημέρα μπροστά από μια οθόνη, η ομάδα σας εκτίθεται στο μπλε φως για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καταπόνηση των ματιών, οπτική κόπωση και αϋπνία. Τα blue light γυαλιά από τη Meller εξουδετερώνουν το μπλε φως και έτσι αποτρέπουν την κόπωση των ματιών, μειώνουν τη φωτεινότητα για πιο άνετη όραση και παρέχουν καλύτερη αντίθεση για να βλέπετε πιο φυσικά χρώματα.

Παραγγείλετε 10 Blue light γυαλιά Meller και πάρτε 1 ζευγάρι δωρεάν!

Το Lentiamo σας προσφέρει την μοναδική ευκαιρία να αγοράσετε μοντέρνα γυαλιά υπολογιστή για τους συναδέλφους σας στην καλύτερη τιμή. Αγοράστε 10 ή περισσότερα γυαλιά Blue light από τη Meller και πάρτε 1 ζευγάρι δωρεάν.

Κάντε δώρο στα μάτια σας και στην ομάδα σας!


Ενεργοποιήστε την προσφορά Χριστουγέννων

Αν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτή τη μοναδική προσφορά, προσθέστε 10 (ή περισσότερα) Blue light γυαλιά Meller στο καλάθι αγορών σας και ολοκληρώστε την παραγγελία. Στη συνέχεια, το δωρεάν ζευγάρι γυαλιά θα προστεθεί αυτόματα στην αγορά σας και θα σας παραδοθεί μαζί με τα υπόλοιπα Blue light γυαλιά.