Ο Οκτώβριος είναι ο Μήνας Υγιών Ματιών στο Lentiamo. Μάθετε από τους ειδικούς μας πως να προσέχετε τα μάτια σας, και επωφεληθείτε παράλληλα από τις εβδομαδιαίες προσφορές μας!

Σύνδεση

Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας Chanel δεν είναι αυθεντικά

Leonie Bauer

Ιατρικά ελεγμένο από Leonie Bauer, Επικεφαλής περιεχομένου, στις 25/8/2019
Γράφτηκε από Anna Sucha

Τα γνήσια γυαλιά ηλίου Chanel είναι γνωστά για τα εκκεντρικά σχέδια και την εξαιρετική ποιότητα. Το όνομα Chanel εγγυάται φακούς υψηλής ποιότητας και ανθεκτικούς σκελετούς.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ψεύτικα γυαλιά ηλίου Chanel εκεί έξω. Λόγω της χαμηλής τιμής και ποιότητάς τους, τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου μπορεί να είναι πολύ επιβλαβή για τα μάτια μας. Γι' αυτόν το λόγο το Lentiamo έχει κάνει μια λίστα με συμβουλές για τους λόγους και τους τρόπους που πρέπει να μείνετε μακριά μη αυθεντικά γυαλιά.

Θα σας δείξουμε πώς να αποφύγετε τα γυαλιά μαϊμού με τον οδηγό μας „Πώς να καταλάβετε αν τα γυαλιά σας δεν είναι αυθεντικά“. Στα έξι άρθρα μας θα μάθετε πώς να διακρίνετε εύκολα τα ψεύτικα γυαλιά Oakley, Prada, Carrera, Persol και Dolce & Gabbana από τα αυθεντικά.

Γιατί τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου Chanel βλάπτουν τα μάτια σας

Τα γυαλιά ηλίου Chanel είναι στυλάτα, κομψά και είναι πολύ επαγγελματικά κατασκευασμένα. Αντίθετα, οι απομιμήσεις των γυαλιών Chanel δε διαθέτουν επαρκές φίλτρο UV ή ανθεκτικούς φακούς και σκελετούς. Επειδή οι κόρες των ματιών μας είναι αισθητά διεσταλμένες στο σκοτάδι αν δεν προστατεύονται από φακό με UV φίλτρο, οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να βλάψουν σοβαρά τα μάτια και την όρασή μας. Γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να διακρίνουμε τα ψεύτικα από τα αυθεντικά γυαλιά ηλίου.

2 συμβουλές για το πώς να διακρίνετε τα μη αυθεντικά Chanel

1. Ελέγξτε τους βραχίονες

Τα γυαλιά ηλίου Chanel παρασκευάζονται στην Ιταλία – τα αυθεντικά γυαλιά ηλίου έχουν την επιγραφή (Made in Italy) στο δεξιό βραχίονα μαζί με τα γράμματα CE. Στον αριστερό βραχίονα έχουν έναν κωδικό αναγνώρισης όπου η δεύτερη σειρά χαρακτήρων πρέπει να ξεκινά με το γράμμα C.

2. Ελέγξτε τους φακούς

Τα νέα μοντέλα γυαλιών ηλίου Chanel έχουν ένα μικρό λογότυπο Chanel στο φακό και έναν δεξιόστροφα χαραγμένο κωδικό αναγνώρισης.

Επόμενο βήμα; Πάτα το like και θα σε λατρεύουμε για πάντα :)

Μην χάνεις σημαντικές ειδήσεις.

Εγγράψου στο newsletter μας!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα