Σύνδεση

Το πρόγραμμα ανταμοιβής μεγαλώνει

Τι επιλογές υπάρχουν στο πρόγραμμα ανταμοιβής; Ότι κανονικά αγοράζετε! Απλά, το πρόγραμμα ανταμοιβής σας γλιτώνει χρήματα.

Όταν άρχισε (το πρόγραμμα ανταμοιβής), τα μπόνους προϊόντα είχαν να κάνουν μόνο με τους φακούς επαφής (ε τι άλλο;). Στη συνέχεια, οι επιλογές μεγάλωσαν και προστέθηκαν και άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Όλα έχουν δοκιμαστεί με θετικά αποτελέσματα και πιστεύουμε ότι θα αρέσουν πολύ:

Κρέμα Naturalis με Aloe Vera

Εννοείτε ότι τα περισσότερα προϊόντα που έχουμε είναι για την φροντίδα των ματιών. Αλλά μην ξεχνάμε και τα χέρια μας! Το δέρμα είναι ένα απίστευτα πολύπλοκο, ευαίσθητο και ταυτόχρονο ανθεκτικό υλικό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα δάχτυλα. Φροντίζετε τα χέρια σας όπως πρέπει; Τώρα με 300 μπόνους πόντους μπορείτε. Τα χέρια σας θα γίνουν πιο απαλά, μαλακά και με περισσότερη αντοχή στο κρύο.

Lilien αντιβακτηριδιακό τζελ

Καθημερινά, ακουμπάμε τόσα πράγματα με τα χέρια μας, στο λεωφορείο, μετρό ή απλά μια πόρτα όταν ανοίγουμε και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα…βακτήρια. Γιαυτό, όπου και αν είστε, ότι και αν κάνετε – το Αντιβακτηριακό τζελ θα σας σώσει. Όποτε θέλετε να καθαρίσετε τα χέρια σας, απλά ρίξτε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σας, τρίψτε απαλά και αφήστε αν στεγνώσει. Τώρα έχετε καθαρά χέρια. Δικό σας με μόνο 250 μπόνους πόντους.

Ωτοασπίδες

Αυτές οι ωτοασπίδες είναι φτιαγμένες από πολύ μαλακό και ελαφρύ αφρό πολυουρεθάνης (PU). Το κωνικό τους σχήμα κάνει την εφαρμογή εύκολη, και σφραγίζει απαλά και άνετα, χωρίς καμία πίεση. Οι ωτοασπίδες αφρού προσφέρουν εξαιρετική προστασία ακοής στα 35 dB. Δικές σας με μόνο 50 μπόνους πόντους.

Έγχρωμοι φακοί

Ε δεν μπορεί, θα κάποια στιγμή θα σκεφτήκατε πώς θα μοιάζατε αν είχατε μπλε μάτια. Ή πράσινα, σαν της γάτας; Μόνο για εσάς, που και πού, βάζουμε και έγχρωμους φακούς στα μπόνους προϊόντα. Ρίξτε καμιά ματιά και δεν μπορεί, μια μέρα θα τους πετύχετε!

Ελπίζουμε πώς θα σας αρέσουν αυτές οι προσθήκες στο πρόγραμμα ανταμοιβής. Στο μέλλον, θα προσθέσουμε ακόμη πιο πολλά προϊόντα – όχι μόνο για τα μάτια, αλλά και για τα χέρια, χείλη και ακόμη και τα αυτιά

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα