Σύνδεση

Halloween 2016: Οι καλύτερες μεταμφιέσεις στα Social Media

Φέτος αποφασίσαμε να σας προτείνουμε τους έγχρωμους φακούς μας για το Halloween και… ήταν μεγάλη επιτυχία! Σχεδόν μια βδομάδα αργότερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που φωτογραφήθηκαν στα Social Media και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις καλύτερες μεταμφιέσεις των Lentiamers πελατών μας.

Ήταν πολύ εύκολο να βρούμε τις φωτογραφίες σας γιατί όλες ήταν με το δικό μας hashtag #lentiamo, πρέπει όμως να παραδεχτούμε πως δεν ήταν εύκολο να διαλέξουμε τις καλύτερες… ή τις χειρότερες! :) Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους και όλες εσάς!

Δείτε κάποιες από τις καλύτερες Halloween μεταμφιέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ελισάβετ, Ιταλία:

Halloween 2016 οι καλύτερες μεταμφιέσεις Instagram

1) Ήταν η πρώτη φορά που παρήγγειλες από την Lentiamo έγχρωμους φακούς και αν ναι, τους φόρεσες όλη τη νύχτα;

Ναι, ήταν η πρώτη φορά που παράγγειλα αυτούς τους φακούς. Συνήθως φοράω κανονικούς φακούς επαφής και όταν διαλέγω χρωματιστούς φροντίζω να είναι εξαιρετικά άνετοι!
Δεν τους δοκίμασα κατά την διάρκεια της νύχτας…αλλά τους δοκίμασα καθ όλην την διάρκεια της ημέρας!
Τους χρησιμοποίησα στο Lucca Comics Festival.

2) Υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι που φορούσαν χρωματιστούς φακούς επαφής;

Το φεστιβάλ πού πήγα είναι σχετικά με κόμικς και παιχνίδια οπότε υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που φορούσαν φακούς επαφής. Ειλικρινά όμως κανένας δεν φορούσε φακούς παρόμοιους με τους δικούς μου!

3) Πώς πέρασες το Halloween;

Έμεινα στο σπίτι, γιατί το Lucca Comics Festival ήταν την προηγούμενη ημέρα και ήμουν πολύ κουρασμένη για να ξανά βγω.

4) Πες μας περισσότερα για την μεταμφίεση σου

Λατρεύω το „φανταστικό“ είδος οπότε εμπνεύστηκα από αυτόν τον „κόσμο“ και τους χαρακτήρες του. Παρεμπιπτόντως, λόγο του ότι ήταν μία μέρα πριν το Halloween, αποφάσισα να μεταμφιεστώ σε κάτι „σκοτεινό“ αυτού του φανταστικού κόσμου. Μου πήρε περίπου 40 λεπτά για να ετοιμαστώ!

Ακολουθήστε την Ελισάβετ στο Instagram

Juan Antonio από Λεόν της Ισπανίας

Halloween Halloween

1) Που πήγες το Halloween;

Ζω στην Μαδρίτη , είμαι όμως από το Λεόν, οπότε συνήθως πηγαίνω εκεί για να περάσω το Halloween με την οικογένεια μου και φίλους και συχνά βγαίνω έξω, γι'αυτό και έχω δύο διαφορετικές μάσκες.

2) Διάλεξες τους φακούς επαφής Sclera, ήταν άνετοι; Τους φόρεσες όλη νύχτα;

Ακριβώς, τους φόρεσα όλο το βράδυ και στα δύο πάρτι. Είναι πολύ πιο άνετοι από όσο νόμιζα, σχεδόν δεν τους ένιωθα! Πρέπει όμως να παραδεχθώ ήταν λίγο δύσκολο να τους τοποθετήσω.

3) Γιατί διάλεξες αυτήν την μάσκα; Πόσο χρόνο σου πήρε για να βαφτείς; Το έκανες από μόνος σου;

Για να είμαι ειλικρινής, ήταν απόφαση τελευταίας στιγμής. Φέτος αποφάσισα να ντυθώ στα μαύρα και ήθελα το make up και οι φακοί επαφής να τονίσουν αυτό το σύνολο. Η μάσκα μου πήρε μιάμιση ώρα και την δημιούργησα με makeup με βάση το νερό, όποτε ήταν πιο εύκολο να την καθαρίσω μετά.

4) Υπήρχαν εκεί και άλλοι άνθρωποι με φακούς επαφής; Σε ρώτησε κανείς για τους δικούς σου;

Βασικά, δεν ήταν κανείς με φακούς επαφής εκεί αφού συνήθως οι περισσότεροι δεν τους χρησιμοποιούν. Οι φακοί Sclera ήταν εντυπωσιακοί και οι άνθρωποι δεν ήθελαν να με κοιτούν στα μάτια. Χρησιμοποιώ τους φακούς σας εδώ και 3 χρόνια και θα συνεχίσω να το κάνω κάθε Halloween. Συνήθως χρησιμοποιώ το νορμάλ νούμερο, αλλά αυτήν την χρονιά αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το μεγαλύτερο και ήταν μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε τoν Juan Antonio στο Twitter

Rubén, 22 χρονών από Σεβίλλη της Ισπανίας

Halloween

1) Οι φακοί που χρησιμοποίησες ήταν οι White Zombie από την ColourVUE, τους φορούσες όλη τη νύχτα ή δεν ήταν άνετοι; Πόσο χρόνο σου πήρε να ζωγραφίσεις τη μάσκα;

Έχω συνηθίσει να φοράω φακούς καθημερινά, οπότε για μένα ήταν φυσιολογικό. Τους φόρεσα όλη τη νύχτα χωρίς κανένα πρόβλημα. Έκανα τη μάσκα σε μία ώρα.

2) Που πήγες το Halloween και με πια παρέα;

Οργανώσαμε ένα πάρτι στο ποδοσφαιρικό σύλλογο που δουλεύω, CD Doctor Fleming. Είμαι ο προπονητής των παιδιών εκεί, και κάναμε ένα πάρτι με αυτά και τις οικογένειές τους, αλλά ήρθε και άλλος κόσμος επίσης.

3) Μήπως κάποιος σε ρώτησε κάτι σχετικά με τους φακούς επαφής; Υπήρχαν άλλοι άνθρωποι που τους χρησιμοποιούσαν;

Ναι, ο κόσμος με ρώταγε και ήθελαν ακόμα και φωτογραφία να βγάλουν μαζί μου. Οι περισσότεροι όμως φορούσαν φακούς επαφής, όλοι με το White Zombie χρώμα όπως το δικό μου.

4) Πως πέρασες στο πάρτι;

Περάσαμε υπέροχα, το καλύτερο από όλα ήταν η ιδέα της „τρομακτικής κοιλάδας“ που φτιάξαμε για αυτά. Τα παιδιά τρόμαξαν πραγματικά. :P

Εδώ θα δείτε την φωτογραφία του Ruben στο Facebook

Ποιος πιστεύετε ήταν ο καλύτερος; Μπορείτε πάντα να μας επισκεφθείτε #lentiamo στο Instagram και να ρίξετε μια ματιά εκεί.

Μην χάνεις σημαντικές ειδήσεις.

Εγγράψου στο newsletter μας!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα