Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σύνδεση

Σχετικά με το Blog

Είμαστε Lentiamo,

Κάλως ορίσατε στο blog του Lentiamo!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε αυτό το χώρο για να μοιραστούμε τα πάντα μαζί σας.

Το blog του Lentiamo δεν φτιάχτηκε απλά και μόνο για να κάνουμε αναρτήσεις από ενδιαφέροντα άρθρα, αλλά επίσης και για εσάς, ώστε να λαμβάνετε μέρος σε σχόλια, απορίες, ιδέες και να έχετε την δυνατότητα ακόμα και να φτιάξετε τα δικά σας άρθρα.

Μπορείτε λοιπόν να μοιράζεστε τις σκέψεις σας, να εκφράζετε τα άρθρα σας, και να γράφετε, ρωτάτε απαντάτε καθημερινά σε αυτόν τον διαδραστικό δικτυακό τόπο που φτιάχτηκε με σκοπό την ενημέρωση στον χώρο των οπτικών και όχι μόνο, με μεράκι και αγάπη για εσάς.

Ακόμη, πρέπει να σας πούμε, πως το blog των Lentiamers φτιάχτηκε και για την περίπτωση που θέλετε να μας προτείνετε κάτι, να μοιραστείτε την εμπειρία σας με τους νέους σας φακούς επαφής ή ακόμα και να μας τους δείξετε!

Εμείς από την πλευρά μας θα σας κρατάμε πάντα ενήμερους σχετικά με τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τις εκπτώσεις. Αλλά αυτή είναι κυρίως μια ευκαιρία για να σας πούμε ένα όμορφο γεια, να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να σας δώσουμε την δυνατότητα καθημερινά να μοιράζεστε μαζί μας τα πάντα.

Ούτως η άλλος, ο λόγος που το κάνουμε αυτό, είστε εσείς, οι πελάτες μας.

Ξεκινήστε το ταξίδι