Μέχρι 15% έκπτωση στους φακούς Lenjoy

Σύνδεση

Συμβουλές για έξυπνες αγορές στο Black Friday

Γράφτηκε από Lentiamo στις 31/10/2020

Καμία άλλη μέρα του χρόνου δεν υπόσχεται εκπτώσεις όπως το Black Friday , η οποία μας επιτρέπει να αποκτήσουμε ο,τι θέλουμε σε εξαιρετικά μειωμένες τιμές.

Είναι όμως οι αγορές μας πράγματα που όντως θέλουμε και χρειαζόμαστε; Ή μήπως ημέρες όπως το Black Friday και το Cyber Monday μας προτρέπουν να ξοδεύουμε τα χρήματά μας άσκοπα;

‚Όπως ίσως γνωρίζετε, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθεί κανεις με αχρείαστες αγορές. Γι‘ αυτόν το λόγο το Lentiamo σας προσφέρει 5 χρήσιμες συμβουλές για να ψωνίζετε έξυπνα στο Black Friday και το Cyber Monday .

  1. Αγοράστε μόνο αυτό που θέλετε πραγματικά και έχετε ανάγκη

    Αγοράστε αντικείμενα που πραγματικά χρειάζεστε ή επιθυμούσατε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτά περιλαμβάνουν και αντικείμενα καθημερινής χρήσης όπως φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής, τα οποία μπορείτε να τα αγοράσετε στο Black Friday σε ασυναγώνιστη τιμή. Είναι επίσης καλή ιδέα να εκμεταλλευτείτε το Black Friday και το Cyber Monday ως μια ευκαιρία για να αγοράσετε δώρα Χριστουγέννων, όπως πολυτελή γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως για τα αγαπημένα σας άτομα – ή ως δώρο στον εαυτό σας.
  2. Εγγραφείτε σε ενημερωτικά δελτία

    Η εγγραφή σε ενημερωτικά δελτία θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες προσφορές με το πάτημα ενός κουμπιού. Θα μπορείτε να πληροφορείστε πρώτοι για τις καλύτερες τιμές, πριν καν αυτές δημοσιευθούν. Τέτοιες προσφορές συνήθως αφορούν πιστούς πελάτες. Για παράδειγμα στο Lentiamo.gr, οι τακτικοί μας πελάτες μπορούν να έχουν όλες τις προσφορές του Black Friday μία ημέρα πριν από την επίσημη ημερομηνία.

    Αυτό εξασφαλίζει ότι ό,τι θέλετε να αγοράσετε είναι άμεσα διαθέσιμο για εσάς. Φανταστείτε την διαδικασία σαν τα εισιτήρια προτεραιότητας στο αεροδρόμιο. Απολαύστε την αίσθηση μεταχείρισης V.I.P!
  3. Φτιάξτε μία λίστα

    Δημιουργήστε μια λίστα με αυτά που πραγματικά πρέπει να αγοράσετε. Μην πηγαίνετε σε ένα κατάστημα ή ιστοσελίδα ψάχνοντας τις κατηγορίες χωρίς συγκεκριμένο στόχο . Ίσως τελικά να καταλήξετε να αγοράζετε πράγματα που σίγουρα δεν χρειάζεστε.

    Η αγορά, για παράδειγμα, μιας αχρείαστης τοστιέρας με προσφορά –50% (30€ αντί για 60€) στην ουσία δεν εξοικονομεί χρήματα αλλά αντιθέτως ξοδεύετε 30€ περισσότερα από ότι υπολογίζατε.
  4. Φτιάξτε έναν προϋπολογισμό

    Μια λίστα σίγουρα βοηθάει αρκετά, αλλά είναι καλύτερη όταν συνδυάζεται με προϋπολογισμό των αγορών σας. Δίχως κάποιον υπολογισμό κόστους εκ των προτέρων, ενδέχεται να ξοδέψετε όλα σας τα χρήματα πριν ολοκληρώσετε τα πράγματα στην λίστα σας.

    Όπως πάντα, δώστε προτεραιότητα σε αυτά που είναι σημαντικότερα.
  5. Καλύτερα Online παρά Offline

    Εάν δεν θέλετε να περιμένετε σε μεγάλες ουρές, να δυσανασχετείτε από τα γεμάτα καταστήματα και στο τέλος να μην βρίσκετε και αυτό που ψάχνατε, οι αγορές από ηλεκτρονικό κατάστημα είναι η τέλεια εναλλακτική λύση.

    Ψώνια δίχως άγχος, φορώντας πιτζάμες, κάτω από ζεστές κουβέρτες και πίνοντας σοκολάτα, σίγουρα δεν συγκρίνονται με τίποτα.

Τώρα ξέρετε πώς να ψωνίσετε σωστά στο Black Friday και το Cyber Monday. Σας ευχόμαστε καλές και έξυπνες αγορές!



Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα