Μέχρι 15% έκπτωση στους φακούς Lenjoy

Σύνδεση

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΣΑΣ

Για πόσο καιρό μπορώ να φοράω τους φακούς μου;

Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία, μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας ρωτάνε. Και μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που ο καθένας έχει μια διαφορετική απάντηση για το! Ήρθε η ώρα να μάθετε τι ακριβώς είναι τι…

Τι έχει μεγαλύτερη σημασία, η ημερομηνία λήξης ή ο πραγματικός χρόνος που έχω φορέσει τους φακούς μου;

Ας πούμε ότι, φοράς τους φακούς μόνο για βόλτα το σαββατοκύριακο. Αν οι φακοί είναι δεκαπενθήμεροι σημαίνει ότι μπορείς να τους κρατήσεις για περισσότερο από 15ημέρες?

Μερικοί νομίζουν πως ναι, και έτσι διπλασιάζουν τον χρόνο που φοράνε τους φακούς. Έτσι αν φοράνε δεκαπενθήμερους φακούς μια στο τόσο, τα κρατάνε σε σύνολο ένα μήνα.

Αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Καθόλου. Οι φακοί αρχίσουν την αντίστροφη μέτρηση από την στιγμή που βγαίνουν από το κουτί τους, ακόμα και αν τους κρατάτε μέσα σε διάλυμα. Και κάθε επιπλέον ημέρα που περνάει πέραν της ημερομηνίας λήξης τους, αυξάνει τον κίνδυνο για αναπτυσσόμενα ιζήματα που μπορούν να προκαλέσουν επιπλοκές και μολύνσεις.

Αν και μπορείτε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα με αυτών τον τρόπο στην συνέχεια θα πρέπει να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για τα φάρμακα και τη θεραπεία της βλάβης. Στην πραγματικότητα θα μπορούσε να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά και απλά δεν αξίζει να διακινδυνεύσετε μόνιμη βλάβη στα μάτια για να γλιτώσετε κάποια χρήματα.

Η συμβουλή μας; Διαβάστε την συσκευασία.

Προσέξτε επίσης και την συνταγή του γιατρού σας.

Εσείς τι κάνετε ;

Εσείς επεκτείνετε συχνά την χρήση των φακών πέρα από την αναγραφόμενη ημερομηνία ; Ή ακολουθείτε την πιστά τις οδηγίες ; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα