Μέχρι 15% έκπτωση στους φακούς Lenjoy

Σύνδεση

Πακέτα φακών επαφής με ειδικές τιμές - 5 συνδυασμοί φακών επαφής και υγρών με έκπτωση

Φακοί επαφής και υγρά καθαρισμού σε οικονομικά πακέτα; Χάρη σε αυτά τα πακέτα, γλιτώνετε τουλάχιστον 5% όταν αγοράζετε τους συνηθισμένους φακούς επαφής σας μαζί με το αγαπημένο σας προϊόν διαλύματος φακών επαφής.

Σε αυτό το blog, θα παρουσιάσουμε τα πέντε κορυφαία πακέτα. Αν χρησιμοποιείτε διαφορετικό συνδυασμό φακών επαφής και υγρών, μπορείτε να δείτε περισσότερους συνδυασμούς πακέτων εδώ.
 

SofLens 59 (6 φακοί) + ReNu MultiPlus 360 ml με θήκη, οικονομικό πακέτο με έκπτωσηSofLens 59 (6 φακοί) + ReNu MultiPlus 360 ml
To πρώτο πακέτο που σας προτείνουμε είναι ιδανικό για νέους χρήστες. Οι μηνιαίοι φακοί επαφής SofLens είναι εύκολοι στην εφαρμογή και αφαίρεση τους, το υγρό καθαρισμού ReNu δεν προκαλεί ερεθισμό και είναι καλά ανεκτό από άτομα με ευαίσθητα μάτια.

Αγοράστε αυτό το οικονομικό πακέτο

 

 

Acuvue Oasys (6 φακοί) + ReNu MultiPlus 360 ml με θήκη, οικονομικό πακέτο με έκπτωσηAcuvue Oasys (6 φακοί) + ReNu MultiPlus 360 ml
Αυτό το πακέτο περιέχει φακούς επαφής δεκαπενθήμερους που μπορούν να φορεθούν συνεχώς αν χρειαστεί – μέχρι μια ολόκληρη εβδομάδα. Εύκολοι στην εφαρμογή τους, αυτοί οι φακοί κατασκευάστηκαν ειδικά για ευαίσθητα μάτια. Ο συνδυασμός τους με το ReNu MultiPlus – 100%.

Αγοράστε αυτό το οικονομικό πακέτο

 

 

 

 

Biofinity (6 φακοί) + Solunate Multi-Purpose 400 ml με θήκη, οικονομικό πακέτο με έκπτωσηBiofinity (6 φακοί) + Solunate Multi-Purpose 400 ml
Ένας από τους πιο φιλικούς μηνιαίους φακούς επαφής στην αγορά, συνοδευόμενος από ένα εύχρηστο υγρό καθαρισμού έξτρα χωρητικότητας 400 ml. Συμπληρώνονται μεταξύ τους εκπληκτικά! Αυτό το πακέτο προσφέρει έναν από τους πιο συνηθισμένους συνδυασμούς φακού και διαλύματος.

Αγοράστε αυτό το οικονομικό πακέτο

 

 

 

 

Air Optix Aqua (6 φακοί) + ReNu MultiPlus 360 ml με θήκη, οικονομικό πακέτο με έκπτωσηAir Optix Aqua (6 φακοί) + ReNu MultiPlus 360 ml
Σε αυτό το πακέτο, συνδυάσαμε το εύχρηστο διάλυμα ReNu MultiPlus με μηνιαίους φακούς επαφής που έχουν από τις μεγαλύτερες τιμές διαπερατότητας οξυγόνου στην αγορά – η διαπερατότητα τους είναι 5 φορές υψηλότερη από αυτή των φακών επαφής υδρογέλης. Ένας ιδανικός συνδυασμός ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα μάτια.

Αγοράστε αυτό το οικονομικό πακέτο

 

 

 

 

PureVision (6 φακοί) + ReNu MultiPlus 360 ml με θήκη, οικονομικό πακέτο με έκπτωσηPureVision (6 φακοί) + ReNu MultiPlus 360 ml
Ακόμα και σε συνεχής χρήση, οι φακοί επαφής δεν μπορούν να φορεθούν χωρίς υγρό καθαρισμού. Υπάρχουν καθημερινές καταστάσεις που πρέπει να αφαιρέσετε τους φακούς επαφής, να τους ξεπλύνετε και να τους αφήσετε σε υγρό καθαρισμού, για μικρότερη ή μεγαλύτερη διάρκεια. Γι 'αυτό τους συνδυάσαμε με το ReNu MultiPlus.

Αγοράστε αυτό το οικονομικό πακέτο

 

 

 

 

Δεν έχετε χρόνο για να διαβάσετε ολόκληρη την λίστα αναλυτικά παραπάνω; Κανένα πρόβλημα. Σας παραθέτουμε συνοπτικά τον κατάλογο των οικονομικών πακέτων.

 

 

  • SofLens 59 (6 φακοί) + ReNu MultiPlus 360 ml
  • Acuvue Oasys (6 φακοί) + ReNu MultiPlus 360 ml
  • Biofinity (6 φακοί) + Biotrue Multi-Purpose 360 ml
  • Air Optix Aqua (6 φακοί) + ReNu MultiPlus 360 ml
  • PureVision (6 φακοί) + ReNu MultiPlus 360 ml

Άλλα υπέροχα οικονομικά πακέτα είναι και τα παρακάτω:

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα