Σύνδεση

Νέα προϊόντα στο δικό μας e-shop

Νέα προϊόντα στο δικό μας e-shop για τον Οκτώβριο; Πλέον προσφέρουμε ένα νέο υγρό για φακούς που φτιάχτηκε για εμάς, με δικές μας προδιαγραφές, επεκτείναμε την προσφορά στα παιδικά γυαλιά ηλίου και φέραμε νέους φακούς επαφής με προηγμένες τεχνολογίες. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.Solunate Multi-Purpose 400 ml

Solunate Multi-Purpose 400 ml

Για πρώτη φορά, προσφέρουμε ένα εύχρηστο υγρό καθαρισμού που φτιάχτηκε για εμάς, αποκλειστικά με δικές μας υψηλές προδιαγραφές. Είναι κάτι περισσότερο από ένα κλασικό υγρό – είναι ισορροπημένο, ελαχιστοποιεί τον ερεθισμό των ματιών και εγγυάται όλη την ημέρα ενυδάτωση χάρη στο υαλουρονικό οξύ. Και επιπλέον, διαρκεί περισσότερο. Για την τιμή ενός διαλύματος των 360 ml, εσείς θα πάρετε ένα που είναι κατά 40 ml μεγαλύτερο.

Περισσότερα για το Solunate Multi-Purpose 400 ml

Lens Plus OcuPure 360 ml

Lens Plus OcuPure 360 ml

Αν έχετε ευαίσθητα μάτια, θα εκτιμήσετε αυτό το βασικό αλατούχο διάλυμα – το επίπεδο pH του είναι σχεδόν το ίδιο με των δακρύων, πράγμα που σημαίνει ότι μειώνετε η πιθανότητα του ερεθισμού. Ποια είναι η χρήση του; Είναι σχεδιασμένο κυρίως για το ξέπλυμα των φακών μετά από χρήση διαλυμάτων υπεροξειδίου. Ένα πακέτο μπορεί να διαρκέσει μέχρι και ενάμιση μήνα.

Περισσότερα για το Lens Plus OcuPure 360 ml

Elle6 (30 lenses)

Elle6 (30 lenses)

Αυτοί οι ειδικοί ημερήσιοι φακοί επαφής από τη MARSHAL μειώνουν τα συμπτώματα του συνδρόμου της ξηροφθαλμίας, όποια και αν είναι η αιτία – εγγυώνται τη βέλτιστη όραση χάρη σε τρεις διαφορετικούς παράγοντες ενυδάτωσης, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, της εμμήνου ρύσεως ή της εμμηνόπαυσης.

Περισσότερα για τους Elle6 (30 φακοί)Miru 1 month Multifocal (6 lenses)

Miru 1 month Multifocal (6 φακοί)

Πάρα πολύ λεία επιφάνεια, καλύτερες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, υγρασία υλικού πρώτης κατηγορίας – η τεχνολογία NanoGloss που χρησιμοποιείται από τους νέους φακούς επαφής Miru φέρνει μονάχα πλεονεκτήματα. Ανήκουν στην κατηγορία των καλύτερων πολυεστιακών φακών, θα απολαύσετε οξύτητα και διαύγεια όρασης σε όλες τις αποστάσεις.

Περισσότερα για τους Miru 1 month Multifocal (6 φακοί)Coloured Air Optix Colors contact lenses in three new shades

Έγχρωμοι φακοί επαφής Air Optix Colors σε τρεις νέες αποχρώσεις

Διαφορετικό χρώμα ματιών για κάθε μέρα της εβδομάδας; Με τους φακούς επαφής Air Optix Colors τώρα είναι πλέον πιο εύκολο από ποτέ. Το χρωματολόγιο έγινε ακόμα πιο πλούσιο – προσθέσαμε τρία νέα χρώματα μαζί με τα εννέα που ήδη υπήρχαν: Turquiose, Amethyst και True Saphire.

Περισσότερα για τους Air Optix Colors

Γυαλιά ηλίου για παιδιά

Γυαλιά ηλίου για παιδιά

Επεκτείνουμε την προσφορά μας: Ray-Ban και Polaroid, δύο από τις πιο δημοφιλείς μάρκες γυαλιών ηλίου είναι τώρα διαθέσιμες και για παιδιά. Προς το παρόν μπορείτε να επιλέξετε από 24 μοντέλα όλων των ειδών χρωμάτων και σχημάτων: δοκιμάστε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει on-line με την εφαρμογή Virtual Mirror.

Ολόκληρη η προσφορά των γυαλιών ηλίου για παιδιάExpressions Colors (1 lens)

Expressions Colors (1 φακός)

Αυτοί οι έγχρωμοι φακοί είναι μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις – θα πετύχετε μια φυσική εμφάνιση με μια ειδική διαδικασία σταδιακής απόχρωσης σε τρία βήματα. Διατίθενται με βαθμούς και χωρίς βαθμούς, σε επτά διαφορετικά χρώματα.

Περισσότερα για τους Expressions Colors

Beauty Gold (2 lenses)

Beauty Gold (2 φακοί)

Αυτοί οι φακοί επαφής χωρίς βαθμούς, με ειδική χρυσή απόχρωση, δεν είναι απλοί και συνηθισμένοι φακοί – θα προσθέσουν ένα χρυσό δαχτυλίδι στα μάτια σας γύρω από τον κερατοειδή ώστε να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο σαγηνευτικά.

Περισσότερα για τους Beauty Gold (2 φακοί)

Μην χάνεις σημαντικές ειδήσεις.

Εγγράψου στο newsletter μας!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα