Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σύνδεση

Γνωρίστε τον Klaudio Fejzaj, Country Manager της Ελλάδας

Μεγάλωσε στην Αθήνα, σε μια πόλη, με πάθος για το ποδόσφαιρο. Τώρα μένει μόνιμα στην Πράγα και φροντίζει ώστε να πάνε όλα ρολόι στην Ελληνική μας ιστοσελίδα. Μπορεί να μιλάει για ώρες ολόκληρες για την Ελλάδα όπως και τις ασφαλές τραπεζικές συναλλαγές – αφού ήταν ο κλάδος που ασχολήθηκε επαγγελματικά πριν την Maternia. Στον ελεύθερό του χρόνο, του αρέσει να παίζει paintball, και είναι καλός σε αυτό. Ο Klaudio Fejzaj είναι απλά ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Ας τον γνωρίσουμε.

Πέντε ερωτήσεις για τον Klaudio

Είσαι ο υπεύθυνος για ότι συμβαίνει στο Ελληνικό σίτε. Μένεις Αθήνα ή Πράγα; Πες μας λίγα πράγματα για σένα.

Αυτή την στην στιγμή μένω μόνιμα στην όμορφη Πράγα, αλλά μεγάλωσα στο Αιγάλεω, όπου είμαι στην ευχάριστη θέση να εργάζομαι στην Maternia.

Στο βιογραφικό σου αναφέρεις πως η προηγούμενη εργασία είχε να κάνει με τραπεζικά συστήματα, πως ξεκίνησες;

Ξεκίνησα από το μηδέν, και χωρίς καθόλου εμπειρία αλλά με πολύ πάθος. Σύντομα ο ενθουσιασμός μου, άρχισε να ανθεί, ανέβηκα στην ιεραρχία μιας μικρής ομάδας τεχνικής υποστήριξης. Η δουλεία μου είχε ως κύριο στόχο, να φροντίζω πως οι συναλλαγές και τα συστήματα, λειτουργούσαν χωρίς επιπλοκές και προβλήματα. Τα έδωσα όλα εκεί, όπως τα δίνω όλα και εδώ στην Maternia.

Maternia και φακοί επαφής – πώς έγινες μέλος της ομάδας;

Ξεκίνησα επίσης από το μηδέν και εδώ, έχω αρκετή αυτοπεποίθηση στις συνεντεύξεις, δεν φοβάμαι να κάνω κάτι καινούργιο, και η ένταξη στην οικογένεια της Maternia ήταν πολύ ευχάριστη εμπειρία. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια εδώ. Μια οικογένεια που προχωράει συνεχώς μπροστά και βελτιώνεται σε τεχνικό και ανθρώπινο επίπεδο. Ακόμη και στην πρώτη μου συνέντευξη, ήξερα ότι θέλω να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Όλοι ήταν και είναι πολύ φιλικοί. Ήταν μια προσφορά που δεν μπορούσα να αρνηθώ – μια εύκολη επιλογή.

Ένα από τα χόμπι σου είναι το paintball – πες μας λίγα πράγματα.

Το Paintball είναι μια πολύ ωραία εμπειρία – άρχισα να παίζω πριν από μερικά χρόνια, και σύντομα πήρα το πρώτο μου επαγγελματικό εξοπλισμό. Το Paintball είναι καλή ομαδική άσκηση, αφού δεν μπορείς να κερδίσεις χωρίς την βοήθεια της ομάδας σου. Αν και θεωρείται ως ένα από τα πιο ασφαλή ομαδικά αθλήματα, και κατάλληλο για χρήστες φακών επαφής, θα πρέπει να δώσετε τεράστια προσοχή στο να μην αφαιρέσετε ποτέ την μάσκα, όταν δεν βρίσκεστε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Τέλος, τι έχεις να πεις στους πελάτες μας;

Ήμουν εκεί όταν το Lentiamo.gr “γεννήθηκε” και ξέρω από πρώτο χέρι τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων για την βελτίωση της σελίδας και των υπηρεσιών. Για αυτό, θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους πελάτες μας, και όχι μόνο στην Ελλάδα, για την υποστήριξη και αγάπη που μας δίνουν. Μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε καθημερινά για να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο και να βάζουμε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Σας ευχαριστώ!

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Διαβάστε επίσης…

5 ερωτήσεις που πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκεφθείτε τον γιατρό σας.

Εάν σχεδιάζετε την πρώτη ή την ετήσια επίσκεψή σας στο γιατρό σας, έχουμε για εσάς 5 πράγματα που καλό είναι να γνωρίζετε.

Άνοιξε το άρθρο

Συμβουλές για έξυπνες αγορές το Black Friday

Μεγάλες εκπτώσεις στα αγαπημένα σας αντικείμενα, όπως μια ολοκαίνουργια τηλεόραση που ίσως όμως και να μην χρειάζεστε

Άνοιξε το άρθρο

Γνωρίστε την Markéta Lichterová, η δική μας Data Analyst

Πώς κατέληξες να εργάζεσε για το Lentiamo και ποιές είναι οι επαγγελματικές σου εμπειρίες μέχρι στιγμής;

Άνοιξε το άρθρο

Ξέρετε πώς να επιλέξετε τα σωστά γυαλιά ηλίου για αθλητισμό;

Οι φακοί επαφής ή τα γυαλιά είναι σημαντικά στον αθλητισμό. Το χειμώνα ή το φθινόπωρο, όταν ο ουρανός είναι συννεφιασμένος. Πώς να επιλέξετε τα σωστά;

Άνοιξε το άρθρο

Μην χάνεις σημαντικές ειδήσεις.

Εγγράψου στο newsletter μας!