Περιορισμένη προσφορά: Πάρτε 15% έκπτωση στους νέους φακούς επαφής Lenjoy 1 Day Air+.

Σύνδεση

Lentiamo Makeup Διαγωνισμός Βραβείων 2018

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μακιγιάζ (Makeup) για το Halloween 2018 ξεκινάει στις 10 Σεπτεμβρίου και τελειώνει στις 31 Οκτωβρίου. Ψάχνουμε για τις πιο δημιουργικές μεταμφιέσεις.

Πάρετε μέρος και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε:

 • 1η θέση = 1,000€
 • 2η θέση = 500€
 • 3η θέση = 250€

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής.

1ος γύρος

Από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Σεπτεμβρίου, οποιοσδήποτε μπορεί να υποβάλει αίτηση δημιουργώντας οποιοδήποτε είδος μεταμφίεσης/μακιγιάζ. Δεν χρειάζεται να είναι Halloween μακιγιάζ, αν και θα ήταν προτιμότερο. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό απλά ανεβάζοντας το δικό του μακιγιάζ/μεταμφίεση στο δημόσιο λογαριασμό τους στο Instagram με hashtag: #LentiamoAwards & @lentiamo. Αν έχετε κάποιο βίντεο δικό σας σε κανάλι στο Youtube, μπορείτε απλά να συμμετάσχετε χρησιμοποιώντας τα ίδια hashtags και/ή να κάνετε μια σύντομη αναφορά σε εμάς, και να μας στείλετε το σύνδεσμο(link)!

Η επιλογή των πρώτων 10 νικητών που θα μπουν στον 2ο γύρο θα γίνει σύμφωνα με την ομάδα κριτών του Lentiamo.

2ος γύρος

Από την 1η Οκτωβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου, οι 10 καλύτεροι καλλιτέχνες που θα επιλεγούν από τον πρώτο γύρο θα διαγωνιστούν για τις 3 πρώτες θέσεις, δημιουργώντας το δικό τους μακιγιάζ/μεταμφίεση με έγχρωμους/crazy φακούς επαφής , και είτε με φωτογραφία, είτε με βίντεο, θα πρέπει να μας το στείλετε μέχρι τις 8 Οκτωβρίου. Το υλικό των κορυφαίων 10 θα το ανεβάσουμε στην ιστοσελίδα μας στις 9 Οκτωβρίου 2018 , όπου χιλιάδες άνθρωποι θα μπορούν να κάνουν κλικ και να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους μακιγιάζ/μεταμφιέσεις. Η επιλογή των 3 νικητών θα γίνει σύμφωνα με τον αριθμό των ψήφων στις 31 Οκτωβρίου 2018.

Επίσης αξίζει και για την κοινότητά σας, αφού κάθε άτομο που ψηφίζει λαμβάνει κουπόνι με κωδικό έκπτωσης 15% στην επόμενη παραγγελία του στους crazy φακούς επαφής από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Οροι και Προϋποθέσεις:

 • Ο διαγωνισμός διεξάγεται από την Lentiamo s.r.o. και τους σχετικούς ιστοτόπους της, όπως την σελίδα του στο Facebook και στο Instagram, και δεν υποστηρίζεται με κανέναν τρόπο από το Facebook ή το Instagram.
 • Ο διαγωνισμός διεξάγεται από την Lentiamo s.r.o. σε 15 διαφορετικές χώρες και ιστοτόπους ταυτόχρονα, και θα υπάρξουν μόνο 3 νικητές συνολικά (σε συνδυασμό όλων των χωρών).
 • Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 10 Σεπτεμβρίου και τελειώνει στις 31 Οκτωβρίου.
 • Ο νικητής θα ανακοινωθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών.
 • Οι νικητές θα κριθούν για την πρωτοτυπία, τη δημιουργικότητα και την ψήφο των χρηστών.
 • Το βραβείο αποστέλλεται στον νικητή με τραπεζική μεταφορά. Ο νικητής πρέπει να μπορεί να μας αποστείλει τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του.
 • Το τελικό βραβείο (χρήματα) είναι σε Ευρώ (€) αλλά εάν το νόμισμα της τράπεζας του νικητή είναι διαφορετικό από Ευρώ (€), το αντίστοιχο τοπικό ισοδύναμο ποσό μπορεί να σταλεί αντί για Ευρώ (€).
 • Επιτρέπεται μόνο μία ψήφος ανά διεύθυνση IP.
 • Οι φωτογραφίες/βίντεο θα κριθούν από το πόσο καλά δείχνουν την καλλιτεχνική σας ταυτότητα, το ταλέντο, την παρουσίαση και την ποιότητα της φωτογραφίας/βίντεο.
 • Οι συμμετέχοντες θα διατηρήσουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στα υλικά (φωτογραφίες,βίντεο) που θα υποβάλουν στον διαγωνισμό. Ωστόσο, με την συμμετοχή τους σε αυτόν, όλοι οι συμμετέχοντες επιτρέπουν στον Διοργανωτή να αποκτήσει απεριόριστη άδεια χρήσης για την επεξεργασία, δημοσίευση και χρήση κάθε υλικού σε οποιοδήποτε μέσο (media) για λόγους δημοσιότητας, προβολής και ειδήσεων. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύει υλικό (συμπεριλαμβανομένων και τμημάτων του υλικού), αν και η δημοσίευση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο συμμετέχων έχει κερδίσει βραβείο.
 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι 18 ετών ή περισσότερο για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.
 • Όσοι ψηφίσουν θα κερδίσουν αυτόματα 15% έκπτωση για έγχρωμους φακούς επαφής
 • Ο Διοργανωτής διατηρεί ρητά το δικαίωμα να τερματίσει το διαγωνισμό χωρίς προειδοποίηση και χωρίς αιτιολογία. Αυτό ισχύει ιδίως για λόγους που θα μπορούσαν να διαταράξουν ή να αποτρέψουν την προγραμματισμένη πορεία της ολοκλήρωσης του διαγωνισμού.
Όλη η ομάδα του Lentiamo σας εύχεται καλή επιτυχία και κυρίως καλή διασκέδαση! #LentiamoAwards


Last update: 01.11.2018

Και τώρα… θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τους 3 νικητές του διαγωνισμού μας LentiamoAwards 2018 και να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους:

- 1η θέση @chaokomaker από την Ισπανία

- 2η θέση @mirellamareva από την Βουλγαρία

- 3η θέση @denuuusik από την Σλοβακία

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που πήρανε μέρος στο διαγωνισμό μας, για τις ψηφοφορίες και τη τεράστια βοήθεια που μας δώσατε για να γίνει αυτός ο διαγωνισμός τόσο επιτυχημένος! Μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό μας τον επόμενο χρόνο!

Lentiamo Awards Winners

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

  Γράψε το πρώτο σχόλιο

  *Υποχρεωτικά πεδία

  Best selling προϊόντα