Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σύνδεση

Τι μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρον; Κάναμε κάποια εκπαίδευση για εσάς

Να γνωρίζουμε ένα προϊόν, να γνωρίζουμε πώς να το χρησιμοποιήσουμε, να είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση. Πιστεύουμε ότι αυτοί είναι οι τρεις πυλώνες της εξυπηρέτησης πελατών σε κάθε επιχείρηση, και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο καλέσαμε έναν εκπρόσωπο μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες φακών επαφής ανά τον κόσμο, στο χώρο μας. Ακολουθεί μια σύντομη αναφορά από την εκδήλωση “Alcon workshop”.

Ένα από τα ποιο σημαντικά νέα προϊόντα που γνωρίσαμε λεπτομερώς είναι οι Air Optix Plus Hydraglyde φακοί επαφής. Αυτοί οι φακοί είναι οι πρώτοι (ακόμα και μέχρι σήμερα) που χρησιμοποιούν την ενυδατική τεχνολογία HydraGlyde Moisture Matrix, που εξασφαλίζει ομοιόμορφη ενυδάτωση των φακών καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και όταν φοριούνται σε πιο απαιτητικό περιβάλλον.

Αν ψάχνετε για φακούς επαφής που μπορούν να φορεθούν χωρίς διακοπή για περισσότερες από λίγες μέρες, ίσως οι Air Optix Night & Day Aqua για συνεχή χρήση, να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Έχουν σχεδιαστεί για μηνιαία συνεχή χρήση και έχουν όλα όσα θα περίμενε κανείς από φακούς επαφής για χρήση μεγαλύτερης διάρκειας – χαρίζουν ένα εκπληκτικό ενυδατικό αποτέλεσμα ανακουφίζοντας τα μάτια, και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προστασία αφού είναι ανθεκτικοί. Αν ψάχνετε για τέλεια όραση αμέσως μετά το πρωινό σας ξύπνημα , εδώ είναι η απάντησή σας.

Μέρος του workshop ήταν επίσης μία πρακτική μέθοδος που μάθαμε ώστε να δουλεύουμε με τα διαλύματα υπεροξειδίου της Alcon.Pop case

Έχετε ερωτήσεις; Εδώ είμαστε εμείς!

Σίγουρα μάθαμε πολλά. Και είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τις νέες μας γνώσεις. Γιατί όχι τώρα αμέσως;! Αν έχετε κάποιες απορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα της Alcon ή για τα διαλύματα υπεροξειδίου απλά ρωτήστε μας με ένα σχόλιο.

Επόμενο βήμα; Πάτα το like και θα σε λατρεύουμε για πάντα :)

Τα δικά σας σχόλια

Γράψε το πρώτο σχόλιο

*Υποχρεωτικά πεδία

Διαβάστε επίσης…

Οι 10 καλύτερες σε πωλήσεις οφθαλμικές σταγόνες

Ποιες οφθαλμικές σταγόνες ήταν οι πιο δημοφιλείς το 2017; Μήπως οι δικές σας είναι μεταξύ αυτών;

Άνοιξε το άρθρο

Πακέτα φακών επαφής με ειδικές τιμές - 5 συνδυασμοί φακών επαφής και υγρών με έκπτωση

Φακοί επαφής και υγρά καθαρισμού σε οικονομικά πακέτα; Χάρη σε αυτά τα πακέτα, γλιτώνετε τουλάχιστον…

Άνοιξε το άρθρο

Οι κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου (Trends Καλοκαίρι 2018)

Ray-Ban, Emporio Armani, Oakley, Gucci. Ποιανού σχεδιαστή τα γυαλιά ηλίου ήταν τα πιο δημοφιλή για το 2017;

Άνοιξε το άρθρο

Μήπως τα Ray-Ban σου είναι ψεύτικα;

Πως να καταλάβετε αν τα γυαλιά ηλίου Ray-Ban είναι ψεύτικα; Λίγα λεπτά προσοχή στο άρθρο μας, μπορούν να σας γλυτώσουν χρήματα.

Άνοιξε το άρθρο