Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σύνδεση

Τι μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρον; Κάναμε κάποια εκπαίδευση για εσάς

Να γνωρίζουμε ένα προϊόν, να γνωρίζουμε πώς να το χρησιμοποιήσουμε, να είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση. Πιστεύουμε ότι αυτοί είναι οι τρεις πυλώνες της εξυπηρέτησης πελατών σε κάθε επιχείρηση, και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο καλέσαμε έναν εκπρόσωπο μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες φακών επαφής ανά τον κόσμο, στο χώρο μας. Ακολουθεί μια σύντομη αναφορά από την εκδήλωση “Alcon workshop”.

Ένα από τα ποιο σημαντικά νέα προϊόντα που γνωρίσαμε λεπτομερώς είναι οι Air Optix Plus Hydraglyde φακοί επαφής. Αυτοί οι φακοί είναι οι πρώτοι (ακόμα και μέχρι σήμερα) που χρησιμοποιούν την ενυδατική τεχνολογία HydraGlyde Moisture Matrix, που εξασφαλίζει ομοιόμορφη ενυδάτωση των φακών καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και όταν φοριούνται σε πιο απαιτητικό περιβάλλον.

Αν ψάχνετε για φακούς επαφής που μπορούν να φορεθούν χωρίς διακοπή για περισσότερες από λίγες μέρες, ίσως οι Air Optix Night & Day Aqua για συνεχή χρήση, να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Έχουν σχεδιαστεί για μηνιαία συνεχή χρήση και έχουν όλα όσα θα περίμενε κανείς από φακούς επαφής για χρήση μεγαλύτερης διάρκειας – χαρίζουν ένα εκπληκτικό ενυδατικό αποτέλεσμα ανακουφίζοντας τα μάτια, και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προστασία αφού είναι ανθεκτικοί. Αν ψάχνετε για τέλεια όραση αμέσως μετά το πρωινό σας ξύπνημα , εδώ είναι η απάντησή σας.

Μέρος του workshop ήταν επίσης μία πρακτική μέθοδος που μάθαμε ώστε να δουλεύουμε με τα διαλύματα υπεροξειδίου της Alcon.Pop case

Έχετε ερωτήσεις; Εδώ είμαστε εμείς!

Σίγουρα μάθαμε πολλά. Και είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τις νέες μας γνώσεις. Γιατί όχι τώρα αμέσως;! Αν έχετε κάποιες απορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα της Alcon ή για τα διαλύματα υπεροξειδίου απλά ρωτήστε μας με ένα σχόλιο.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Διαβάστε επίσης…

Συμβουλές για έξυπνες αγορές το Black Friday

Μεγάλες εκπτώσεις στα αγαπημένα σας αντικείμενα, όπως μια ολοκαίνουργια τηλεόραση που ίσως όμως και να μην χρειάζεστε

Άνοιξε το άρθρο

Γνωρίστε την Markéta Lichterová, η δική μας Data Analyst

Πώς κατέληξες να εργάζεσε για το Lentiamo και ποιές είναι οι επαγγελματικές σου εμπειρίες μέχρι στιγμής;

Άνοιξε το άρθρο

Ξέρετε πώς να επιλέξετε τα σωστά γυαλιά ηλίου για αθλητισμό;

Οι φακοί επαφής ή τα γυαλιά είναι σημαντικά στον αθλητισμό. Το χειμώνα ή το φθινόπωρο, όταν ο ουρανός είναι συννεφιασμένος. Πώς να επιλέξετε τα σωστά;

Άνοιξε το άρθρο

Τα “Ναι“ και “Όχι“ των Halloween φακών επαφής

Όταν φοράτε φακούς επαφής, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε αυστηρά.

Άνοιξε το άρθρο

Μην χάνεις σημαντικές ειδήσεις.

Εγγράψου στο newsletter μας!