Σύνδεση

Ενημέρωση για την μόδα στα γυαλιά με στυλ Χάρι Πότερ: διασκεδαστικά γεγονότα και συμβουλές για ψώνια

/

Γράφτηκε από Maria Chiara Tarsia στις 27/1/2021

Λόγω της μεγάλης δημοτικότητας που πέτυχε η σειρά βιβλίων και ταινιών του Χάρι Πότερ, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα εμβληματικά του γυαλιά έγιναν τεράστια επιτυχία ανάμεσα σε εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Είστε περίεργοι να μάθετε γιατί ο διάσημος μάγος φορούσε πάντα γυαλιά και από πού μπορείτε να πάρετε ένα ζευγάρι γυαλιά Χάρι Πότερ; Συνεχίστε να διαβάζετε!

Δεν μπορούσε ο Χάρι Πότερ να διορθώσει την όρασή του με μαγεία; Ίσως, αλλά…

Σε όλα τα επτά βιβλία και οκτώ ταινίες, ο Χάρι Πότερ, φοράει ένα ζευγάρι γυαλιών με μεταλλικό σκελετό και στρογγυλούς φακούς – που άφησαν ιστορία. Στην πρώτη έκδοση ωστόσο δεν ήταν καθόλου κοινό για έναν ήρωα να φοράει γυαλιά και αυτό ήταν μια πολύ ευπρόσδεκτη αλλαγή για τους λάτρεις του είδους φαντασίας.

Στο σχολείο, ο Χάρι δεν είχε κανέναν. Όλοι γνώριζαν ότι η συμμορία του Ντάντλι μισούσε αυτόν τον περίεργο Χάρι Πότερ με τα μεγάλα ρούχα και τα σπασμένα γυαλιά του, και κανείς δεν ήθελε να διαφωνήσει με τη συμμορία του Ντάντλι.

„Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος“

Σύμφωνα με την συγγραφέα J.K. Rowling, η ιδέα να δώσει στον κεντρικό χαρακτήρα γυαλιά ήταν για να στείλει ένα θετικό μήνυμα στα παιδιά με προβλήματα όρασης: εάν ο αγαπημένος σας ήρωας φοράει γυαλιά, τότε η αντίληψη σας αλλάζει και η χρήση γυαλιών γίνεται κάτι «ωραίο».

Και έτσι τα γυαλιά με στρογγυλούς σκελετούς έγιναν της μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lentiamo (@lentiamo)

Είναι τα γυαλιά του Χάρι Πότερ μοντέρνα;

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, τα γυαλιά με μικρούς και στρογγυλούς σκελετούς θεωρούνταν απολύτως κλασικά και τα φορούσαν μόνο χαρακτήρες διανοούμενων και οι οπαδοί του John Lennon. Τώρα πλέον θεωρούνται ένα μοντέρνο αξεσουάρ. Μια αλλαγή που μπορεί να εντάσσεται στην λεγόμενη μόδα geek-chic .

Βρείτε τα στρογγυλά γυαλιά του Χάρι Πότερ στο Lentiamo και δείτε τα από μόνοι σας!

Πού μπορώ να αγοράσω γυαλιά οράσεως Χάρι Πότερ;

Μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες γυαλιά οράσεως υψηλής ποιότητας εδώ στο Lentiamo! Ρίξτε μια ματιά στα γυαλιά μας Χάρι Πότερ παρακάτω.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο και προσαρμόστε το με τους φακούς και την επίστρωση που θα θέλατε. Η αποστολή είναι πάντα δωρεάν!

Ψάχνετε για γυαλιά Χάρι Πότερ χωρίς βαθμούς διόρθωσης; Τα έχουμε και αυτά!

Είτε ψάχνετε για ένα ζευγάρι γυαλιών Χάρι Πότερ για να κάνετε πιο έντονη την εμφάνιση σας είτε για να προστατεύσετε τα μάτια σας από το φως των ψηφιακών οθονών, μην χάσετε αυτά τα στρογγυλά blue light γυαλιά που μοιάζουν με τα εικονικά γυαλιά που φορούσε το αγαπημένο μας Gryffindor.

Ψάχνετε για περισσότερα; Όλα τα γυαλιά οράσεως που διατίθενται στο Lentiamo μπορούν να προσαρμοστούν ως blue light γυαλιά στο οπτικό εργαστήριό μας!

Ποιος θα έπρεπε να φοράει γυαλιά Χάρι Πότερ;

Ο Χάρι Πότερ φοράει ένα μοντέλο που θυμίζει δεκαετία του '60, με λεπτό σχέδιο και στρογγυλούς φακούς. Είναι επίσης γνωστά ως τσαγιέρες.

Ταιριάζουν ιδιαίτερα σε άτομα με τετράγωνο πρόσωπο καθώς σε ένα τέτοιο πρόσωπο δείχνουν πιο όμορφα ως σχήμα και οι γωνιές του σκελετού τους απαλύνονται.

Επίσης τα γυαλιά Χάρι Πότερ ταιριάζουν και σε οβάλ πρόσωπα, τα οποία – παρεμπιπτόντως – μπορούν να ταιριάξουν σχεδόν με οποιοδήποτε τύπο σκελετού.

Η τάση των γυαλιών Χάρι Πότερ
Γυαλιά Χάρι Πότερ: πού να τα βρείτε

Είναι επίσης ιδανικά για να ολοκληρώσετε μια αποκριάτικη εμφάνιση Χάρι Πότερ. Στην πραγματικότητα ένα ζευγάρι μικρών στρογγυλών γυαλιών είναι απαραίτητο για την μεταμφίεση σας στον πιο διάσημο μάγο του κόσμου – μαζί με μια ουλή σε σχήμα κεραυνού που εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε με λίγο μακιγιάζ.

Διασκεδαστικά γεγονότα σχετικά με τα γυαλιά του Χάρι Πότερ

Μερικά ακόμα διασκεδαστικά γεγονότα για το τέλος, για τους αγαπημένους λάτρεις του Χάρι Πότερ:

Παρατηρήσατε ποτέ ότι ο Χάρι Πότερ είναι ο μόνος μαθητής του Hogwarts School of Witchcraft και Wizardry που φοράει γυαλιά; Υπάρχει μόνο ένα άλλο άτομο που φοράει γυαλιά και αυτή είναι η Moaning Myrtle… αλλά αυτή είναι φάντασμα..

Αυτή η στυλιστική επιλογή έγινε για να τονίσει το γεγονός ότι ο Χάρι είναι διαφορετικός και ότι είναι „ο επιλεγμένος“.

Τέλος, γνωρίζατε πόσα γυαλιά φόρεσε ο Daniel Radcliffe κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των ταινιών; 160 ζευγάρια!

Είστε λάτρεις του Χάρι Πότερ;

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα