Σύνδεση

Φροντίδα ματιών. Ενδιαφέρεστε;

Έχετε μόνο ένα ζευγάρι μάτια, γιαυτό φροντίστε τα καλά. Συγκεκριμένα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποφύγετε τα δύο προβλήματα που είναι κοινά με τα μάτια: υπερβολικά κουρασμένα μάτια, και το σύνδρομο ξηροφθαλμίας.

Γιατί λοιπόν να μην ακολουθήσετε τις συμβουλές μας για να έχετε χαρούμενα και υγιής μάτια ;

Ρίξε λίγο φως στα κουρασμένα μάτια

Τα μάτια σας εργάζονται σκληρά για εσάς από τη στιγμή που ξυπνάτε μέχρι τη στιγμή που πηγαίνετε για ύπνο. Και βλέποντας τηλεόραση, με τη χρήση υπολογιστή, την ανάγνωση βιβλίων και η έλλειψη ύπνου μπορεί να τους κουράσει υπερβολικά, κάνοντας τα κόκκινα και πρησμένα. Ενώ μπορεί (δυστυχώς) είναι αδύνατον να αποφευχθεί η εργασία στον υπολογιστή, υπάρχουν μερικά εύκολα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τα μάτια σας:

Υψηλή αντίθεση μεταξύ μιας φωτεινής οθόνης και σκοτεινού περιβάλλον μπορεί να εξαντλήσει τα μάτια μέσα σε λίγα λεπτά. Μην παρακολουθείτε τηλεόραση ή χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σε πλήρες σκοτάδι, ανάψτε τουλάχιστον ένα μικρό φως. Όταν κοιτάζετε την οθόνη του υπολογιστή σας, βεβαιωθείτε ότι δεν αντανακλά κανένα φως. Αν σας αρέσει το διάβασμα στο κρεβάτι, τότε δώστε στα μάτια σας αρκετό φως – ο συνδυασμός μικρής γραμματοσειράς, κακής ποιότητας χαρτιού και κακής φωτεινότητας θα κουράσουν τα μάτια σας πριν να έχετε φτάσει στο τέλος του πρώτου κεφαλαίου.

Και αν τα μάτια σας εξακολουθούν να διαμαρτύρονται ότι δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά, δοκιμάστε τις παρακάτω θεραπείες: χρησιμοποιήστε φέτες αγγούρι, παγώστε μαύρα φακελάκια τσαγιού και τοποθετήστε τα πάνω από τα μάτια, φροντίστε τα μάτια σας με το διάλυμα eyebright. Όπως λέει και το όνομά του, είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες ματιών εκεί έξω!

Σε περίπτωση που φοράτε φακούς επαφής, ένα ιδανικό διάλυμα για τον καθαρισμό τους, με περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ που θα προστατεύσει και τα μάτια σας είναι το Solunate Multi-Purpose.

Τέλος τα ξηρά μάτια μέσα στο σπίτι

Καθώς μεγαλώνουμε, τα μάτια μας να χάνουν την ικανότητα να παράγουν δάκρυα. Στην πραγματικότητα,η παραγωγή δακρύων μπορεί να μειωθεί κατά σχεδόν δύο τρίτα μεταξύ των ηλικιών 19 και 60. Και ο σύνδρομος της ξηροφθαλμίας, μια δυσάρεστη κατάσταση που μοιάζει με ψιλή άμμο στα μάτια, μπορεί να συμβεί όταν αυτή η φυσική απώλεια συνδυάζεται με έκθεση κακές συνθήκες.

Έτσι, προσπαθήστε να πάρεις τα ακόλουθα μέτρα πρόληψης: αποφύγετε δωμάτια με καπνό, και αν καπνίζετε προσπαθήστε να το μειώσετε ή να το κόψετε ελαχιστοποιήσετε τον κλιματισμό προστατεύστε τα μάτια σε περιβάλλον με σκόνη χρησιμοποιήστε υγραντήρες εάν έχετε κεντρική θέρμανση

Εάν τα μάτια σας συνεχίζουν να είναι ξηρά και άβολα, υπάρχουν πολλά υγρά που μπορείτε να διαλέξετε για την παραγωγή τεχνιτών δακρύων για να σας βοηθήσουν με τα συμπτώματα.

Σε ένα μέλλον με χαρούμενα και υγιή μάτια!

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα