Μέχρι 15% έκπτωση στους φακούς Lenjoy

Σύνδεση

Φωτογραφίσαμε τα νέα μας γυαλιά ηλίου. Φοριούνται από έναν άντρα με ένα από τα καλύτερα σώματα στον κόσμο

Η αρχική ιδέα ήταν να φωτογραφηθούμε φορώντας αυτά τα νέα γυαλιά. Αλλά αποδεικνύεται ότι είμαστε ειδικοί περισσότερο στους φακούς επαφής παρά στο μόντελινγκ, γι 'αυτό τελικά αποφασίσαμε να πάρουμε την βοήθεια ενός πιο ..ιδανικού ατόμου για αυτό.

Το μοντέλο μας στην Πράγα ήταν ο Michal Gajdošech, με ένα από τα καλύτερα σώματα στον κόσμο. Όπως επίσης και ο 4ος πιο όμορφος άντρας στον πλανήτη!  Έλαβε και τους δύο τίτλους τον Δεκέμβριο στην Πολωνία στον διαγωνισμό Mister Supranational. Ποτέ δεν είχαμε κάποιον τόσο επιτυχημένο στο Lentiamo, γι 'αυτό αποφασίσαμε να ρωτήσουμε τον Michael μερικές ερωτήσεις στα διαλείμματα μεταξύ των φωτογραφιών.


Σίγουρα δεν είσαι αρχάριος μπροστά από την κάμερα. Πόσο καιρό κάνεις μόντελινγκ και πώς μπήκες στον χώρο αυτό;
Όταν ήμουν δεκαέξι, είχα μια φίλη που έκανε μόντελινγκ και πάντα ήθελε να κάνει μια φωτογράφηση μαζί μου. Αρνιόμουν για πολύ καιρό, αλλά στο τέλος δέχτηκα.Όταν ήμουν 19 ετών, μετακόμισα στην Πράγα, πιστεύοντας ότι μια μαθητική δουλειά θα μου ήταν χρήσιμη. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτές τις φωτογραφίες, έτσι τις έστειλα σε διάφορα agencies. Και έτσι ξεκίνησαν όλα.

Μπορείς να δεις τον εαυτό σου στο μέλλον στο επάγγελμα του μόντελινγκ;
Ήταν πάντα ένα χόμπι για μένα, αλλά παρόλα αυτά κάτι που ήμουν πραγματικά επιτυχημένος. Μπορώ σίγουρα να δω τον εαυτό μου στο μέλλον στο επάγγελμα του μόντελινγκ, είναι ένα ωραίο διάλειμμα από την καθημερινή ζωή και τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες.

Πως είναι μια κανονική μέρα για εσένα;
Σε μια μέρα μου που είναι ελεύθερη, σηκώνομαι στις 8.30, τρώω πρωινό και πηγαίνω στο γυμναστήριο στις 10. Έπειτα τρώω το μεσημεριανό γεύμα, αισθανόμενος θετικό ότι έχω κάνει κάτι καλό για τον εαυτό μου. Δουλεύω μετά το μεσημεριανό: περάστε από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις προσφορές θέσεων εργασίας, τα χύτευσης, αλλά κάθε μέρα είναι διαφορετική.


Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;
Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, πηγαίνω στο πάρκο για να κάνω ποδηλασία ή πατινάζ δρόμου. Πάω στον κινηματογράφο με φίλους ή βγαίνουμε για κάποιο καλό φαγητό. Μου αρέσουν επίσης τα φεστιβάλ μουσικής. Και φυσικά μου αρέσει να γυμνάζομαι στο γυμναστήριο.

Έχει αλλάξει η ζωή σου αφού κέρδισες τον τίτλο του ανθρώπου με το καλύτερο σώμα στον κόσμο;
Φυσικά. Λαμβάνω περισσότερες προσφορές καθημερινά, καθώς περισσότεροι άνθρωποι στον επαγγελματικό χώρο γνωρίζουν για μένα. Ήταν μια θετική αλλαγή.


Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, ανέφερες ότι φοράς φακούς επαφής. Ποιους προτιμάς;
Μου αρέσουν οι ημερήσιοι φακοί επαφής, είναι τόσο εύκολοι στην φροντίδα τους. Δεν μπορώ να φανταστώ να φοράω φακούς επανειλημμένα όταν γυμνάζομαι (Πάω στο γυμναστήριο κάθε μέρα).

Υποθέτω ότι όλοι θα ήθελαν να έχουν το σώμα σου. Μπορείς να μοιραστείς το μυστικό σου για το πώς να το πετύχει κάποιος αυτό;
Πρόκειται περισσότερο για επιμονή παρά για μυστικές διαδικασίες. Και σίγουρα δίνω μεγάλη προσοχή σε αυτά που τρώω.

Σε ευχαριστούμε για τη συνέντευξη που μας έδωσες και σου ευχόμαστε καλή τύχη!

Φωτογραφία: archiv Michal Gajdošech, Instagram

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα