Μέχρι 15% έκπτωση στους φακούς Lenjoy

Σύνδεση

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τη χρήση φακών επαφής το χειμώνα

Ο χειμώνας είναι εδώ, και ο καιρός φαίνεται να επιδεινώνεται καθημερινά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσουμε πώς να φροντίζετε τους φακούς επαφής σας καθ 'όλη τη χειμερινή περίοδο. Επειδή η υγρασία είναι χαμηλότερη στην ατμόσφαιρα για όλους τους χειμερινούς μήνες , εμείς θα σας εξηγήσουμε όλα τα βήματα για να φοράτε φακούς επαφής με ασφάλεια κατά τη διάρκεια των πιο κρύων ημερών του έτους. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε:

1. Αλλάζοντας τους φακούς επαφής

Μην ξεχνάτε να αλλάζετε τους φακούς επαφής σύμφωνα με το πρόγραμμά που σας υπέδειξε ο οφθαλμίατρος σας. Ανάλογα δηλαδή με τις ανάγκες σας, είναι απαραίτητο να αλλάζετε τους φακούς επαφής σας, μία φορά την εβδομάδα, μία φορά κάθε δύο εβδομάδες ή κάθε μήνα. Αυτό θα επιτρέψει την καλύτερη οξυγόνωση και θα μειώσει τους ερεθισμούς που μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες ενοχλήσεις.

2. Κάντε και ένα διάλειμμα κατά καιρούς

Όσο η υγρασία στην ατμόσφαιρα είναι χαμηλή, προσπαθήστε να κάνετε αλλαγή χρήσης των φακών επαφής με γυαλιά. Συνιστούμε να το κάνετε κάθε φορά που επιστρέφετε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Όταν βρίσκεστε στον δικό σας προσωπικό χώρο του σπιτιού, είναι επίσης πιο χαλαρωτικό να φοράτε τα γυαλιά σας και να τα αφαιρείτε όποτε εσείς θέλετε. Αυτό μειώνει την ταλαιπωρία και τους ερεθισμούς που προκαλούνται στα μάτια, αποτελέσματα δηλαδή της υπερβολικής χρήσης των φακών επαφής στις κρύες χειμωνιάτικες μέρες.

3. Η χαλάρωση είναι σημαντική

Λάβετε υπόψη ότι ο ύπνος είναι ο καλύτερος φίλος σας και βοηθά εξαιρετικά τα μάτια σας να ξεκουραστούν, όπως και μειώνει την ταλαιπωρία αυτών, που προκαλείται από το ξηρό περιβάλλον. Αν κοιμάστε καλά, τα μάτια σας θα δέχονται τους φακούς επαφής σας και πιο εύκολα. Αν σκέφτεστε να ξεκουράσετε και ολόκληρο το σώμα σας με αυτόν τον τρόπο, θα αισθανθείτε υπέροχα όλη την υπόλοιπη ημέρα.

4. Πιο στεγνά μάτια, πιο ξηρότερο δέρμα

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα μάτια γίνονται ξηρότερα. Οι καιρικές συνθήκες όπως ο παγετός και οι βροχοπτώσεις το προκαλούν αυτό, αλλά δεν είναι μόνο τα μάτια που υφίστανται αυτή τη αλλαγή το χειμώνα. Το δέρμα είναι περισσότερο εκτεθειμένο στην αφυδάτωση τους μήνες αυτούς, έτσι καλό θα είναι πάντοτε να εφαρμόζετε τους φακούς επαφής πριν χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα για το δέρμα σας.

5. Φροντίδα για τα μάτια σας

Πρέπει να έχετε κατά νου ότι τα μάτια σας είναι πιο ευαίσθητα όλους τους χειμερινούς μήνες. Γι 'αυτό, αν επιλέξετε να φοράτε φακούς επαφής, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί αν θέλετε όλα να πάνε καλά. Κατά τις χειμερινές ηλιόλουστες ημέρες, προσπαθήστε να φοράτε γυαλιά ηλίου με υψηλή προστασία από τις ακτίνες UV και τον άνεμο. Δείτε σε αυτό το άρθρο πως να αναγνωρίσετε τα γνήσια γυαλιά ηλίου. Επίσης, αποφεύγετε να έχετε τα μάτια σας κοντά σε άμεσες πηγές θερμότητας όπως καλοριφέρ ή τζάκι. Αντ 'αυτού, σας συνιστούμε να έχετε έναν υγραντήρα στο δωμάτιό σας, ώστε να παρέχουν τα μάτια σας καλύτερη ενυδάτωση. Μη διστάσετε να μας ζητήσετε συμβουλές εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση φακών επαφής κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Επίσης, συζητήστε με τον οφθαλμίατρο σας σχετικά με αυτό το θέμα και ακολουθήστε τις συμβουλές και τις συστάσεις του.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα