Σύνδεση

Παρασκευές μόδας: Ρίξτε μια ματιά στις τάσεις των γυαλιών ηλίου για το 2020

Jakub Odcházel, DiS.

Ιατρικά ελεγμένο από Jakub Odcházel, DiS., Επικεφαλής οπτικός, στις 29/11/2019. Γράφτηκε από Lentiamo

Το 2019 παρουσιάσαμε τη δική μας #FashionFriday. Έκτοτε, κάθε Παρασκευή σας παρουσιάζουμε επιδέξιους λάτρεις της μόδας και bloggers που αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα μόδα. Οι αναρτήσεις #FashionFriday επικεντρώνονται στον συνδυασμό μίας φθινοπωρινής/χειμερινής εμφάνισης και ενός ζευγαριού γυαλιών ηλίου γνωστών σχεδιαστών ως αξεσουάρ.

Η συντακτική μας ομάδα εξέτασε προσεκτικά τις συμβουλές των bloggers μας και συνέταξε μια λίστα με τις πιο καυτές τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου για το 2019/2020. Μπορούμε να σας υποσχεθούμε ένα πράγμα εκ των προτέρων: Η λίστα είναι τέλεια! ✨

Η μόδα των γυαλιών ηλίου για τον χειμώνα του 2020

1. Μάλλινο παλτό σε συνδυασμό με χρυσά γυαλιά ηλίου


Wool coat and golden sunglasses

Ο τέλειος συνδυασμός

Το μάλλινο παλτό είναι ξανά στη μόδα αυτή τη σεζόν! Φέτος το χειμώνα δεν υπάρχουν ταμπού στα χρώματα και στα σκισίματα – όλα επιτρέπονται! Η συμβουλή μας: Ένα κοντό, μπεζ παλτό σαν αυτό @thib_sel χαρίζει μια ανοιχτόχρωμη νότα στο ντύσιμό σας και δεν είναι ένα βαρύ ή χοντρό πανωφόρι για τις ηλιόλουστες μέρες. Μιλώντας για ηλιόλουστες μέρες: γυαλιά ηλίου με χρυσό σκελετό, όπως τα Ray-Ban, θα κάνουν έναν τέλειο συνδυασμό. Επίσης, είναι ένα σαγηνευτικό κάζουαλ αξεσουάρ και για τις γυναίκες που λατρεύουν την μόδα.



2. Στρογγυλά γυαλιά ηλίου για ένα έντονο vibe


Round sunglasses

Ένα τολμηρό λουκ

Επειδή στα γυαλιά ηλίου υπάρχει ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων, υπάρχουν και πολλές ιδέες συνδυασμών για εμφανίσεις. Είναι μία απαραίτητη προσθήκη στο καθημερινό μας ντύσιμο και ολοκληρώνουν το λουκ και το συνολάκι μας. Η δική μας fashionista του Νοεμβρίου @vonmeiss έχει έρωτα με τα γυαλιά Ray-Ban. Έχει διαλέξει στρογγυλά γυαλιά για να δώσει στο σύνολό της ένα πιο έντονο vibe. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω! Ένα βίντατζ σακάκι με ένα ωραίο ζευγάρι χρυσά γυαλιά ηλίου βοηθούν να ξεκινήσετε τη μέρα σας με στυλ.



Κλασικό, μερικές φορές θυμίζοντας ρετρό, αλλά πάντα με μια χρυσή λάμψη – Αυτά τα τρία χαρακτηριστικά περιγράφουν τις τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το 2020. Και μην ξεχνάτε ότι, οι συμβουλές μόδας που κοινοποιούμε μπορούν να φανούν χρήσιμες ακόμη για την άνοιξη ή τις αρχές καλοκαιριού. Ένα ελαφρύ, μάλλινο παλτό και ένα σακάκι, για παράδειγμα, είναι ιδανικά και για τις πρώτες λιακάδες του 2020!



3. Κλασικά γυαλιά ηλίου για να κάνετε το ντύσιμό σας πιο πικάντικο

Wool coat and golden sunglasses

Προσωπικό και κλασικό

Θα θέλατε κάποιες πρακτικές συμβουλές; Εάν χρειάζεστε μία γρήγορη λύση το πρωί, απλά επιλέξτε ένα ζευγάρι από κλασικά, διαχρονικά γυαλιά ηλίου. Πάρτε μια ιδέα από το μοντέλο μας @emma_del_toro και προσθέστε μια πικάντικη πινελιά στο ντύσιμό σας με τα γυαλιά σας, ανεξάρτητα από το πόσο βιαζόμασταν το πρωί. Η συμβουλή μας: Τα Ray-Ban γυαλιά με χρυσό σκελετό είναι ταυτόχρονα διαχρονικά και σύγχρονα.



4. Τετράγωνα γυαλιά ηλίου για ένα vintage ύφος


Square sunglasses

Μία ρετρό προσθήκη

Μία ωδή στα γυαλιά ηλίου με χρυσό σκελετό. Τα χρυσά γυαλιά ηλίου χαρίζουν μία φωτεινότητα και ζεστασιά στην επιδερμίδα σας και συμπληρώνουν σχεδόν κάθε συνδυασμό ντυσίματος. Εάν σας αρέσουν τα ρετρό γυαλιά ηλίου αεροπόρων ή οι κλασικοί μεταλλικοί σκελετοί, υπάρχουν επιλογές τόσο για τους οπαδούς της τρέχουσας μόδας όσο και για τους πιο παραδοσιακούς. Κάντε το όπως ο @thib_sel και εμπλουτίστε το φθινοπωρινό σας στυλ με ένα ζευγάρι γυαλιών Hugo Boss.



Θέλετε να δείτε περισσότερα; Επισκεφτείτε το προφίλ του Lentiamo στο Instagram και προσθέστε σε μια κοινοποίησή σας το tag @lentiamo για να σας δούμε και να λάβετε μπόνους πόντους.



Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα