Αποκλειστικές εκπτώσεις 🔥

Σύνδεση

Η επίσκεψη μας στα κεντρικά γραφεία της Alcon στην Ευρώπη

Όταν δύο φαρμακοποιοί, ο Robert D. Alexander και ο William C. Conner, άνοιξαν ένα φαρμακείο στο Fort Worth του Τέξας το 1945 και το ονόμασαν Alcon (από τα αρχικά των επωνύμων τους), κανείς δεν ήξερε ότι στο τέλος της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα, η εταιρεία τους θα είχε ένας από τους πιο σημαντικούς ρόλους στον τομέα της παραγωγής και διανομής φακών επαφής.

Σήμερα, η Alcon είναι το συνώνυμο της καινοτομίας. Δεν αυξάνει μόνο καθημερινά τις δυνατότητες των φακών επαφής και των υγρών καθαρισμού, αλλά κάνει επίσης και σημαντική πρόοδο όταν πρόκειται για την παραγωγή και την αποστολή τους. Άλλωστε αυτό μπορέσαμε να το δούμε με τα ίδια μας τα μάτια – στις 7 Φεβρουαρίου, επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής της Alcon στο Grosswallstadt.

Καλώς Όρισες Lentiamo!

Στο Grosswallstadt, κερδίζουν τις καρδιές σας όταν φτάσετε στην εταιρία – ένα μήνυμα καλωσορίσματος στον ηλεκτρονικό πίνακα. Μια ωραία πινελιά. Στην αίθουσα άφιξης συναντήσαμε τη Samantha, η οποία μας είπε για την ιστορία της Alcon και της Novartis, της οποίας η Alcon είναι θυγατρική της. Κάναμε μερικούς ενδιαφέροντες υπολογισμούς που ο κόσμος δεν γνωρίζει, μαθαίνοντας για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνετε από την εταιρία για την εξασφάλιση της ευτυχίας των πελατών και των εργαζομένων, για την ποιότητα των φακών επαφής και την ανακύκλωση τους.Η μεγαλύτερη (ευχάριστη) έκπληξη ήταν η επέκταση των επενδύσεων της Alcon στην επιστήμη και την εκπαίδευση.

Κατασκευή φακών επαφής στην Alcon; Μια αξιοσημείωτη εμπειρία

Στο Grosswallstadt, τα πάντα ελέγχονται από ειδικά κατασκευασμένα μηχανήματα. Η παραγωγή συνεχίζεται 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Είδαμε πώς οι φακοί επαφής Dailies AquaComfort Plus Toric κατασκευάζονται – κάθε βήμα σχεδιάζεται προσεκτικά, κάθε φάση παραγωγής ακολουθείται από ποιοτικό έλεγχο, χρησιμοποιώντας φωτοαισθητήρες και τεχνητή νοημοσύνη. Πριν από τη σφράγιση του φακού σε ένα blister, πρέπει να περάσει από τρεις ελέγχους: το σχήμα, το υλικό και τη σφράγιση των blister. Η όλη διαδικασία είναι γρήγορη και τα ποσοστά απορριμμάτων είναι βασικά μηδενικά.

Το κέντρο διανομής μπορεί να ασχοληθεί με χιλιάδες δέματα μέσα στην ημέρα

Ακριβώς όπως και στην παραγωγή, η διανομή είναι και αυτή σχεδόν εντελώς αυτοματοποιημένη. 40.000 πακέτα αποστέλλονται καθημερινά από το κέντρο εφοδιασμού για όλη την Ευρώπη και μόνο ειδικές παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία και συσκευάζονται με το χέρι.


Η επίσκεψή μας στην ευρωπαϊκή έδρα της Alcon μας έδειξε που βρίσκετε το μέλλον της κατασκευής και της διανομής φακών. Θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε πολλά πράγματα που είδαμε και μας επηρέασαν εκεί, στο δικό μας κέντρο διανομής στη Nová Bystřice, από όπου αποστέλλουμε τους φακούς μας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα