Μέχρι 15% έκπτωση στους φακούς Lenjoy

Σύνδεση

Ετήσιοι ή μηνιαίοι φακοί επαφής; Διαλέξτε τους κατάλληλους για εσάς

Όποιος φοράει φακούς επαφής, σε κάποια στιγμή της ζωής του, καλείται να διαλέξει μεταξύ των διαφόρων ειδών των φακών επαφής που υπάρχουν στην αγορά, είτε μεταξύ κατασκευαστή και μάρκας, είτε μεταξύ υλικών και διάρκειας χρήσης. Ποιο είναι τελικά καλύτερο; Πρέπει να επιλέξετε ετήσιους ή μηνιαίους φακούς επαφής, και έχουν οι ετήσιοι φακοί επαφής καλές κριτικές;

Σε αυτό το νέο άρθρο του Lentiamo, θα σας εξηγήσουμε με λεπτομέρεια τα πλεονεκτήματα των ετήσιων και των μηνιαίων φακών επαφής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τι είναι πιο εξυπηρετικό για εσάς. Διαβάστε το άρθρο μας παρακάτω και θα βρείτε εάν οι μηνιαίοι ή ετήσιοι φακοί επαφής είναι οι κατάλληλοι για εσάς!

Ανακαλύπτοντας και διαλέγοντας ετήσιους ή μηνιαίους φακούς επαφής

Όπως φαίνεται και από την επωνυμία τους, οι μηνιαίοι φακοί επαφής έχουν προσδόκιμο ζωής και χρήσης περίπου 30 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να τους προσέχετε και να τους περιποιείστε κατάλληλα σε αυτή την περίοδο των 30 ημερών, ώστε να μην καταστραφούν ή να αλλοιωθούν από εξωτερικούς παράγοντες.

Η βασική διαφορά μεταξύ μηνιαίων και ετήσιων φακών επαφής είναι πως οι ετήσιοι φακοί επαφής μπορούν να χρησιμοποιούνται εώς και 365 ημέρες. Φυσικά, η σωστή περιποίηση και ο καθαρισμός των ετήσιων φακών επαφής απαιτούν πειθαρχεία, οργάνωση και εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων υγιεινής για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αναλογιστείτε τι είναι καλύτερο για τις ανάγκες σας.   

Πάντα να έχετε ένα υγρό φακών επαφής και μία θήκη φακών επαφής διαθέσιμα για αποθήκευση μόλις αφαιρείτε τους φακούς επαφής σας. Αυτό επιβεβαιώνει ότι θα μείνουν ασφαλείς ακόμη και όταν δεν τους χρησιμοποιείτε. 

Contact lens case and contact lens

Πλεονεκτήματα των μηνιαίων φακών επαφής

  • Σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το κόστος των ημερήσιων φακών επαφής (υπολογίζοντας το κόστος του υγρού και της θήκης)!
  • Μπορείτε να παραγγείλετε φακούς επαφής που θα διαρκέσουν για μεγάλο διάστημα, και δεν θα χρειαστεί να αναζητάτε φακούς επαφής συχνά.
  • Πολλοί ειδικοί συνιστούν τη χρήση φακών επαφής στους ασθενείς τους, και όταν οι ειδικοί δίνουν τη συγκατάθεση τους, η επιλογή μας είναι πιο σίγουρη.

Ετήσιοι φακοί επαφής: απόψεις και πλεονεκτήματα

  • Όταν διαλέγουμε μεταξύ ετήσιων ή μηνιαίων φακών επαφής, εκείνοι που αναζητούν μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή πρέπει να διαλέγουν ετήσιους φακούς λόγω των ιδιοτήτων τους και των υλικών παρασκευής τους.
  • Είναι πιο ανθεκτικοί και είναι σχεδιασμένοι να έχουν υψηλή διαπερατότητα οξυγόνου, το οποίο είναι απολύτως απαραίτητο για να κρατούν τα μάτια σας στην καλύτερη κατάσταση και να αποφευχθεί η περίπτωση ξηροφθαλμίας.
  • Συνήθως συνιστώνται από τους ειδικούς, για υψηλές τιμές διοπτρίας.

Βρείτε μηνιαίους φακούς επαφής - Αγοράστε εύκολα και γρήγορα, στο Lentiamo

Έχετε ήδη αποφασίσει μεταξύ ετήσιων ή μηνιαίων φακών; Όπως είδατε, και οι δύο συνιστώνται ανεπιφύλακτα, οπότε η επιλογή σας θα είναι αρκετά επιτυχημένη και στις δύο περιπτώσεις.

Κάντε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας με το Lentiamo, τον κορυφαίο διαδικτυακό οπτικό της αγοράς. Προσφέρουμε πιο οικονομικές τιμές από εκείνες που θα βρείτε στους τυπικούς οπτικούς, πάντα σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα. Σε ό,τι αφορά την υγεία των ματιών σας, δεν υπάρχει κανένα ρίσκο που να αξίζει να το πάρετε.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα