Αποκλειστικές εκπτώσεις 🔥

4,8 Βαθμολογία

Σύνδεση

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση πελατών

Όπως και να επιλέξετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, θα είμαστε έτοιμοι για να σας βοηθήσουμε.

Τηλέφωνο

Καλέστε στο 211 2340040.

Η φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι έτοιμη να απαντήσει στης κλήσης σας, καθημερινά από τις 09:30 έως 17:00. Αν καλέσετε μετά από αυτές τις ώρες, απλά αφήστε ένα μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τα παρακάτω email, ανάλογα με το ερώτημά σας ή την φόρμα επικοινωνίας μας.

Κεντρικά Γραφεία

Lentiamo s.r.o., Videnska 12, 378 33 Nova Bystrice, Τσεχία

Α.Φ.Μ: CZ26104784

Διεύθυνση Επιστροφών

Lentiamo - Επιστροφή,
Γενική Ταχυδρομική HUB,
Στρατηγού Μακρυγιάννη 81,
Άγιος Ιωάννης Ρέντης 18233,
Ελλάδα.

Πώς μπορώ να επιστρέψω την παραγγελία μου;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής ενός προϊόντος, επισκεφθείτε τη σελίδα Επιστροφές και Αλλαγές.

Πού βρίσκεται το Lentiamo.gr;

To Lentiamo.gr είναι ένα εμπορικό σήμα της εταιρίας Lentiamo s.r.o. με έδρα που βρίσκεται στην Vídeňská 12, 378 33, Nová Bystřice, Τσεχία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εμάς εδώ.

Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;

Η Lucie Evans, που είναι η Υπεύθυνη προστασίας δεδομένων (DPO), διασφαλίζει ότι ο οργανισμός μας εφαρμόζει τους νόμους που προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους ισχύοντες πάντα κανόνες προστασίας δεδομένων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ή να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας στο privacy@lentiamo.com. Το μητρώο ημερήσιας διάταξης, το οποίο αποτελεί παράρτημα της οδηγίας GDPR, μπορεί να αναζητηθεί από την κα Magdalena Pouzarova, email:Magdalena.Pouzarova@lentiamo.com.

Ανησυχείτε για οτιδήποτε άλλο;

Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντική ανάγκη να απαντηθούν οι ερωτήσεις σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Και οι περισσότερες από τις απαντήσεις σε κοινά ερωτήματα πελατών μπορούν να βρεθούν στην σελίδα Συχνές ερωτήσεις.

 

Φόρμα επικοινωνίας

Πλήροφορίες για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων με σκοπό την απάντηση σε μια φόρμα επικοινωνίας

*Υποχρεωτικά πεδία