Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σύνδεση

Μπορούν οι έγχρωμοι φακοί επαφής να βλάψουν τα μάτια σας;

Ίσως να έχετε ακούσει φήμες ή να έχετε διαβάσει στο διαδίκτυο πως οι έγχρωμοι φακοί επαφής δεν είναι καλοί για εσάς. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο; Εμείς στο Lentiamo θα σας εξηγήσουμε με ακρίβεια πως να κάνετε τη σωστή αγορά έγχρωμων φακών επαφής για εσάς ή για τις αποκριάτικες εμφανίσεις των παιδιών σας.

Θέλετε να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες; Ως κορυφαίο διαδικτυακό κατάστημα οπτικών, η αποστολή μας είναι να είμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τα οπτικά τους προϊόντα υπεύθυνα. Ας ρίξουμε μια ματιά στο αν είναι πράγματι επικίνδυνοι οι έγχρωμοι φακοί επαφής για εσάς, ή όχι.

Τι συμβαίνει όταν φοράτε έγχρωμους φακούς επαφής;

Όταν χρησιμοποιείται ένα προϊόν που έρχεται σε απευθείας επαφή με τα μάτια σας, όπως σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να ελέγχετε την ποιότητα του. Μην ξεχνάτε πως τα μάτια είναι μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος και πως κάθε λανθασμένη χρήση μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας των ματιών, όπως η διάβρωση του κερατοειδούς.

Είναι συχνό φαινόμενο να φοριούνται οι έγχρωμοι φακοί επαφής σε παιδικές εορτές, όπως οι Απόκριες. Είναι συνήθως περιστασιακής χρήσης και ο μοναδικός σκοπός τους είναι ημερήσια χρήση και πρέπει να απορριφθούν μετά από μερικές ώρες. Στο Lentiamo, επιμένουμε να ελέγχουμε την ποιότητα των φακών και τα κατασκευαστικά τους υλικά. Εάν αυτά δε μπορούν να αναγνωρισθούν, τότε ναι, επιβεβαιώνουμε πως οι έγχρωμοι φακοί επαφής είναι επιβλαβείς για τα μάτια σας.

Green coloured contact len

Γενικές συμβουλές για τους έγχρωμους φακούς επαφής

Ως αποτέλεσμα ορισμένων περιπτώσεων, όπως αυτές που περιγράφηκαν παραπάνω και διάφορων άλλων παρόμοιων καταστάσεων, οι έγχρωμοι φακοί επαφής τείνουν να δημιουργούν αρκετά αρνητικές απόψεις από πολλούς ειδικούς στον κλάδο της υγείας των ματιών. Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη, καθώς υπάρχουν αρκετά καταστήματα που πουλάνε έγχρωμους φακούς επαφής δίχως να έχουν τις απαραίτητες άδειες και δίχως να δίνουν πληροφορίες για τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Παρόλα αυτά, αυτό δε σημαίνει πως όλοι οι έγχρωμοι φακοί επαφής είναι επιβλαβείς. Μπορείτε εύκολα να κάνετε μία έρευνα σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα και θα δείτε πως υπάρχουν συνταγογραφούμενοι έγχρωμοι φακοί επαφής, οι οποίοι συνιστώνται για χρήση, καθώς πληρούν τις απαραίτητες υψηλές προϋποθέσεις για τους φακούς επαφής και είναι εγκεκριμένοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ευτυχώς για εσάς, σας έχουμε καλά νέα. Δεν χρειάζεται να ψάξετε παραπάνω, στο κατάστημα μας θα βρείτε τους πιο ποιοτικούς έγχρωμους φακούς επαφής. Κοιτώντας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε διάφορες επιλογές από αξιόπιστους κατασκευαστές όπως Alcon, Bausch & Lomb και ColourVUE, μεταξύ άλλων.

Συνοψίζοντας, οι έγχρωμοι φακοί επαφής μπορούν να είναι επιβλαβείς όταν και αν η υγεία των ματιών σας ή των παιδιών σας μπαίνει σε κίνδυνο. Είναι πολύ σημαντικό να ελέγχετε ότι τα προϊόντα που επιλέγετε και αγοράζετε είναι καλής ποιότητας, πριν σας προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα. Όπως με όλα τα πράγματα, το φθηνότερο μπορεί να σας κοστίσει πολλά τελικά, και εμείς δε θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Δώστε στα μάτια σας νέα απόχρωση με τους έγχρωμου φακούς επαφής από το Lentiamo

Τώρα που έχουμε ξεκαθαρίσει τις φήμες για το αν οι έγχρωμοι φακοί επαφής είναι επιβλαβείς για εσάς, θα θέλαμε να σας δώσουμε επιλογές που δε θα σας κοστίσουν σοβαρά στην υγεία σας και δε θα σας βάλουν σε κίνδυνο. Στο Lentiamo, μπορείτε να βρείτε προϊόντα έως και 50% φθηνότερα από αυτά που θα βρείτε σε κλασικά καταστήματα οπτικών, καθώς πιστεύουμε ότι η υγεία και περιποίηση των ματιών δεν είναι είδος πολυτελείας.

Ξεχάστε τα περιττά έξοδα που θα χρειαστεί να δώσετε σε άλλα καταστήματα. Είμαστε η απόδειξη πως η αγορά ποιοτικών έγχρωμων φακών επαφής μπορεί να είναι οικονομική.

Επιπλέον εάν χρειάζεστε κάποιο άλλο προϊόν για τη φροντίδα των ματιών σας, σας προτείνουμε να γεμίσετε το καλάθι σας με ό,τι θα χρειαστείτε σύντομα, καθώς, μπορείτε να επωφεληθείτε από δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 50 €. Στο Lentiamo, οι έγχρωμοι φακοί επαφής δεν είναι ποτέ λάθος επιλογή!

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα