Σύνδεση

Υποστηρίζουμε την Μιχαέλα! Θα μας βοηθήσετε;

Βοηθήστε μας να συγκεντρώσουμε χρήματα για την αγορά ειδικών ηλεκτρονικών γυαλιών για την 13άχρονη Μιχαέλα, η οποία πάσχει από μια σπάνια ασθένεια στα μάτια.

Μέχρι την ηλικία των δώδεκα, η Μιχαέλα ήταν μια συνηθισμένη κοπέλα. Έκανε αθλήματα και είχε πολλά χόμπι.Όλα άλλαξαν τα Χριστούγεννα του 2016. Μετά από μια σοβαρή ιογενή λοίμωξη άρχισε να χάνει την όραση της, και διαφορετικά διαγνωστικά τεστ επιβεβαίωσαν σπάνια γενετική και ανίατη διαταραχή – Νόσος του Stargardt. Σήμερα, η Μιχαέλα έχει χάσει εντελώς την όραση της από το δεξί μάτι και μπορεί να δει ελάχιστα μόνο από το αριστερό. Για να επιστρέψει στην κανονική ζωή της, χρειάζεται τα ηλεκτρονικά γυαλιά eSight.

Ίσως έχετε ακούσει για αυτούς στο παρελθόν. Το 2015, μια ιστορία για την Kathy Beitz ακουγόταν στις ειδήσεις: έχασε την όραση της όταν ήταν παιδί – αλλά χάρη στα γυαλιά eSight, όχι μόνο μπόρεσε να δει το μωρό της μετά τη γέννηση, αλλά και το πρόσωπο του συζύγου της για πρώτη φορά. Με τα ηλεκτρονικά γυαλιά eSight, η Μιχαέλα θα μπορεί να αθλείται ξανά, να περνάει όμορφα με τους φίλους της, να πηγαίνει σινεμά ή να διαβάζει βιβλία.



Γιατί αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε την 13άχρονη Μιχαέλα όταν υπάρχουν δεκάδες άλλες ιστορίες σαν την δική της;

Την γνωρίζουμε προσωπικά και η ιστορία της είχε πραγματικό αντίκτυπο σε εμάς. Ως ηλεκτρονικό κατάστημα φακών επαφής, συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική είναι η καλή όραση για την ποιότητα ζωής όλων μας. Και γνωρίζουμε επίσης ότι η απώλεια της, στα πρόθυρα της ενηλικίωσης, είναι κάτι που είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Τα ηλεκτρονικά γυαλιά eSight είναι ακριβά και δεν καλύπτονται από την ασφάλεια υγείας. Εμείς λοιπόν αποφασίσαμε να βοηθήσουμε! Παρέα με εσάς! 

Για κάθε αγορά που πραγματοποιήθηκε πριν από τις 14 Φεβρουαρίου, θα στείλουμε το 1% του συνολικού ποσού στη Μιχαέλα.

Θέλω να παραγγείλω και να στείλω χρήματα στην Μιχαέλα

Μπορείτε να βοηθήσετε την Μιχαέλα οποιαδήποτε στιγμή! Δεν υπάρχει καν ανάγκη να αγοράσετε κάτι.

Αυτός ο τρόπος συγκέντρωσης χρημάτων στις μέρες τους Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι ο μόνος τρόπος για να βοηθήσετε τη Μιχαέλα. Η φιλανθρωπική οργάνωση Konto Bariery συγκεντρώνει επίσης χρήματα που θα διευκολύνουν τη μετάβασή της σε τακτικούς ελέγχους της όρασης της, πριν ή μετά το σχολείο.

Κάθε συνεισφορά μετράει. Κάθε προσπάθεια μας βοηθάει. Παρακάτω λεπτομέρειες σχετικά με τον πως να προσφέρετε δωρεά.

Αριθμός Λογαριασμού: 115–5879320277/0100
Αριθμός Λογαριασμού σε μορφή IBAN: CZ83 0100 0001 1558 7932 0277
BIC (SWIFT): KOMBCZPPXXX

Θα βοηθήσουμε την Μιχαέλα και στο Facebook. Μοιραστείτε την χαρά σας μαζί μας.

Το Lentiamo & η Μιχαέλα σας ευχαριστούν για την υποστήριξη και την βοήθεια σας.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα