Σύνδεση

3 απίστευτες μεταμφιέσεις για το Halloween 2017

Φωτογραφία @araguaia

Έχετε σκεφτεί τι θα ντυθείτε στο φετινό Halloween πάρτι;

Παρόλο που έχετε ακόμα χρόνο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, δεν είναι κακό να ξεκινήσετε να ψάχνετε για ιδέες από τώρα, αφού η κάθε λεπτομέρεια στην τελική σας απόφαση θα είναι σημαντική.

Όταν πρόκειται να μεταμφιεστείτε, το μυστικό δεν είναι μόνο να έχετε μια πρωτότυπη ιδέα, αλλά και να προσέξετε τις λεπτομέρειες Για παράδειγμα οι γνωστοί crazy lenses φακοί επαφής που θα φτάσουν την εμφάνιση σας στην τελειότητα.

Corpse Bride

Η γνωστή νύφη Corpse Bride δεν είναι κάτι νέο στα Halloween πάρτι! Αντιθέτως είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεταμφιέσεις των τελευταίων ετών.

Αυτήν την χρονιά μπορείτε να την βελτιώσετε με μια αποτελεσματική λεπτομέρεια. Τα full-coloured μάτια. Αυτά καλύπτουν όλο το μέρος του ματιού, συμπεριλαμβανομένου και του σκληρού χιτώνα (ασπράδι του ματιού), και σίγουρα θα σας εξασφαλίσουν τις μεγαλύτερες εντυπώσεις σε ένα πάρτι.

Έχετε 28 σχέδια για να διαλέξετε από τους ColourVUE Crazy Lens.

Φωτογραφία @princessmorganb & shot by @blind7photography

Stephen King’s “IT”

Μετά την πρόσφατη πρεμιέρα την νέας ταινίας „IT“ του Stephen King,, αναμένεται ότι οι μάσκες κλόουν θα γίνουν από τις ποιο γνωστές για αυτήν την χρονιά.

Έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα – δεν χρειάζεται να ελέγχετε το μακιγιάζ σας όλη την ώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, επειδή όσο πιο πολύ νυχτώνει, τόσο πιο πολύ τρομακτικοί θα φαίνεστε :)

Αλλά μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε στην τελική σας εμφάνιση κλόουν, μια έντονη αλλαγή αποκτώντας μερικούς τρομακτικούς φακούς επαφής.

Το κόκκινο, μαύρο και άσπρο μακιγιάζ θα ταιριάξουν ωραία με τη μπλε απόχρωση των χρωματιστών φακών FUN.

Οι έγχρωμοι φακοί FUN έχουν διάρκεια χρήσης 1 έτος και κοστίζουν μόλις 15,99 €.

Φωτογραφία Lacey Noel

Μεξικάνικη παράδοση: Día de Muertos

Ποιος ξέρει, ίσως είναι λόγω της σκηνής στην έναρξη της ταινίας Bond Specter, αλλά γενικότερα οι μάσκες που εμπνέονται από τις παραδοσιακές γιορτές του Μεξικού, Día de Muertos, έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Το κρίσιμο ζήτημα μιας τέτοιας εμφάνισης είναι το περίπλοκο μακιγιάζ που υποτίθεται ότι δημιουργεί μια ψευδαίσθηση κρανίου πάνω στο πρόσωπο, με τη βοήθεια σκίασης και μαύρων περιγραμμάτων.

Το θανατηφόρο βλέμμα στο τέλος, σίγουρα μπορεί να ζωντανέψει ακόμα περισσότερο με έναν κίτρινο φακό Cateye Crazy Lens από την ColourVUE μόνο με 17,40 €

Φωτογραφία Lacey Noel

 

Έγχρωμοι αλλά και Crazy φακοί διατίθενται στο κατάστημα μας με διοπτρία και χωρίς διοπτρία.

 

Λόγω του γεγονότος ότι καλύπτουν μεγάλο μέρος του ματιού, δεν συνίσταται να φοριούνται κατά την οδήγηση και δεν είναι σχεδιασμένοι για χρήση καθ όλη την διάρκεια της ημέρας. Η καλύτερη χρήση είναι να τους φορέσετε πριν από το Halloween πάρτι σας, και στο τελείωμα να τους αφαιρέσετε πάλι :)

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα