Σχετικά με την τρέχουσα περίοδο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι παραγγελίες γίνονται κανονικά χωρίς περιορισμούς στην παράδοση.

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Δωρεάν: Δραστικό διάλυμα, οφθαλμικές σταγόνες, πρακτικό στήριγμα. Επιλέξτε μέχρι τις 18 Οκτωβρίου!

Αγαπητοί Lentiamers,

Ζεστός ή κρύος Οκτώβρης; Τα προϊόντα μας από αυτήν την ειδική προσφορά θα σας φανούν χρήσιμα και στις δύο περιπτώσεις. Είναι όλα δωρεάν, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια παραγγελία οποιασδήποτε αξίας. Η προσφορά ισχύει έως τις 18 Οκτωβρίου.

Σας παρουσιάζουμε τα δώρα μας:
  • ReNu MultiPlus 60 ml – ένα από τα καλύτερα υγρά καθαρισμού σε μικρή συσκευασία. 93% θετικές αξιολογήσεις στους δείκτες ικανοποίησης πελατών.
  • Max OptiFresh 30 ml – η μεγαλύτερη συσκευασία τεχνητών δακρύων στην αγορά. Στην εργασία, στον αθλητισμό ή για καθημερινή χρήση. Γρήγορη εφαρμογή και με τους φακούς επαφής σας.
  • Στήριγμα τσάντας –δεν θα πιάσει χώρο στη τσάντα σας και σίγουρα θα την κρατήσει καθαρή, στην καφετέρια ή στο εστιατόριο. Σίγουρα κάτι που πρέπει να έχετε.
Προσθέστε το επιλεγμένο δώρο στο καλάθι αγορών σας

Αυτή η ειδική προσφορά λήγει στις 18 Οκτωβρίου και έχουμε ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν γίνουν περισσότερες παραγγελίες, το υγρό καθαρισμού, οι οφθαλμικές σταγόνες ή το στήριγμα τσάντας, θα προστεθούν μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία