Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Δωράκια για εσάς: Προστασία από τον ήλιο. Μέχρι 1 Αυγούστου!

Αγαπητοί Lentiamers.

Ξηρά μάτια, πρησμένα βλέφαρα, χέρια με ραγάδες. Παίρνει μόνο μια στιγμή για τον καλοκαιρινό ήλιο, για να σας προκαλέσει προβλήματα.Προστατευτε­ίτε με τα νέα μας δωράκια. Θα διαλέξετε δωρεάν για να ανακουφίσετε τα χέρια σας ή τα μάτια σας;

Δωράκια για να διαλέξετε
  • Max OptiFresh 60 ml – υγρό φακών επαφής που βοηθά σημαντικά στην ανανέωση των κυττάρων των ματιών. Ιδανικό για τις ζεστές μέρες.
  • Max OptiFresh 30 ml – άμεση ανακούφιση για την ξηρότητα καθώς και γρήγορο καθάρισμα για τους φακούς επαφής που έχουν παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στα μάτια. Αυτές οι οφθαλμικές σταγόνες μπορούν να κάνουν και τα δύο.
  • Aloe Vera cream 125 ml – παρέχει μακροχρόνια ενυδατική δράση, και έχει μεγάλες απορροφητικές ιδιότητες, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για χέρια σας αν θα γλιστράνε.
Προσθέστε το δωράκι σας στην παραγγελία σας.

Διάλεξε το δώρο σου

Ισχύει μόνο για 9 ημέρες

Η προσφορά ισχύει έως 1 Αυγούστου και ισχύουν τα εξής: Μόνο ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, το δώρο προστίθεται μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.