Μέχρι 15% έκπτωση στους φακούς Lenjoy

4,8 Βαθμολογία

Σύνδεση


Τα γυαλιά για τον υπολογιστή έχουν μία τεχνολογία μπλε φίλτρου στους φακούς τους η οποία φιλτράρει την υπερβολική ποσότητα μπλε φωτός που εκπέμπεται από την οθόνη. Αυτά τα γυαλιά έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν την καταπόνηση των ματιών και την κούραση, αυξάνουν την οπτική άνεση, βελτιώνουν τη χρωματική αντίθεση και βοηθούν στη συγκέντρωσή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα γυαλιά για τον υπολογιστή έχουν επίσης θετική επίδραση στην ποιότητα του ύπνου τη νύχτα. 

Ανακαλύψτε τις καλύτερες μάρκες γυαλιών για υπολογιστή:



Στο Lentiamo μπορείτε να αγοράσετε γυαλιά για υπολογιστή χωρίς βαθμούς όπως Meller από 45,00 €. Τα γυαλιά αυτής της Ισπανικής μάρκας συνδυάζουν άριστα φίλτρα μπλε φωτός με σύγχρονα σχέδια σκελετών και έχουν γίνει απαραίτητα στους μοντέρνους χώρους εργασίας.



Η ολοκαίνουργια συλλογή Ray-Ban Everglasses διαθέτει πρωτοποριακούς φακούς με μπλε φίλτρο που προσφέρουν 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Σε συνδυασμό με τα θρυλικά σχέδια Ray-Ban όπως τα Aviator ή τα Wayfarer έτσι και τα Everglasses θα γίνουν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το γραφείο και το σπίτι.



Επιπλέον, πολλές μάρκες γυαλιών στο Lentiamo μπορούν να εξοπλιστούν με μοντέρνο blue light φίλτρο από τους οπτομετρητές μας. Επιλέξτε από δεκάδες κορυφαίες μάρκες που προσφέρουν τόσο γυαλιά για υπολογιστή με βαθμούς ή και χωρίς βαθμούς!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία